Müge Anlı Günlerdir İşliyordu, Dursun Zehir Olayında Son Dakika Gelişmesi! İtirafçı Cesedin Gömüldüğü Yeri Gösterdi!

ATV’nin fenomen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’te günlerdir işlenen Dursun Zehir olayında son dakika gelişmeleri yaşanıyor? Dursun Zehir bulundu mu? Dursun Zehir öldürüldü mü?
Müge Anlı Günlerdir İşliyordu, Dursun Zehir Olayında Son Dakika Gelişmesi! İtirafçı Cesedin Gömüldüğü Yeri Gösterdi!

ATV’nin reyting rekorları kıran fenomen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’te günlerdir Dursun Zehir konusu işleniyordu. En son Rize’nin pazar ilçesinde 5,5 ay önce görülen Dursun Zehir’in bulunabilmesi için yoğun çalışmalar başlatılmıştı. Konu hakkında bir son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düştü.

İTİRAF OLAYIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ!

Usta gazeteci Müge Anlı’nın işlediği Dursun Zehir olayında ismi açıklanmayan bir itirafçı konunun seyrini tamamen değiştirdi. Bugün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Dursun Zehir’in öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde duruldu. Gün boyunca polis ekipleri de bu konuda çalışmalarını yaparken bir itirafçının itirafları ile harekete geçildi. Akşam saatlerinde Rize’nin Pazar ilçesinde Kız Kulesi karşısında yer alan sahildeki kayalık alana götürülen itirafçı Dursun Zehir’in cesedinin gömülü olduğunu iddia ettiği yeri gösterdi.

İTİRAFÇI YER GÖSTERDİ KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İtirafçının bu itirafı sonrasında iş makineleri olay yerine getirilerek kazı çalışmalarına başlandı. Dursun Zehir’in cesedinin arandığı kazı çalışmalarına Pazar ilçesindeki vatandaşlar da yoğun bir ilgi gösterdiler. Kazı çalışması neticesinde bir ceset izine rastlanıp rastlanmadığı henüz açıklanmadı. Ceset bulunması halinde Dursun Zehir’e ne olduğu konusu aydınlatılacak.

DURSUN ZEHİR OLAYI NEDİR?

71 yaşındaki Trabzonlu Dursun Zehir 6 Ekim 2021’de sabah saatlerinde kızının Rize Pazar’daki evinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Ailesinin şikayeti üzerine yapılan araştırmada Dursun Zehir’in Pazar ilçesindeki liman yolunda en son görüldüğü mobese kameralarında tespit edildi. Normalde Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan ve emekli olan Dursun Zehir, eşinin tedavisinin Rize’de yapılmasından dolayı kızının evinde kalıyordu. 5,5 aydır kendisinden haber alınamayan Dursun Zehir’in telefonu bir dönem Ankara’dan sinyal verdiği tespit edildi. Bankadaki emekli maaşını da aylardır çekmeyen Dursun Zehir’in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyordu.