Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adaylığını Desteklemediğini Açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kocaeli'de yerel basın ile bir araya geldi. İnce'nin açıklamalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı da vardı.
Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adaylığını Desteklemediğini Açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kocaeli'nde bulunan Gülümse Kafe'de basın mensupları ile bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalar yapan İnce, bardakla ay çiçek yağı almanın, avuçla erik almanın, boş tostun AK Parti döneminin eseri olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzaya gönderilecek Türk vatandaşı konusuna da 'ayranı çok içmeye' yorumunda bulundu.

KURUMLARI GÜCÜ VE GÜVENLERİ BİTTİ

TÜİK ve Merkez Bankası'na başkan dayanmadığını söyleyen İnce: " Erdoğan' ın bunları düzeltmesi zor. Kurumların gücü ve güvenleri bitti. Egosu kibri yendi her şeyi. 85 milyonu kendisinin yaşadığı gibi yaşadığını zannediyor. Erdoğan saraylara doymuyor. Bol paça ütüsüz pantolonla gelip, 100 bin dolarlık saatlerle gidecek. Bu iktidardan da muhalefetten de bir şey olmaz. Biz millete yol göstermek istiyoruz. Ekonomi kötü ancak, kira pahalı ev sahibini suçla, gıdaya zam geldi marketi suçla. Erdoğan sen necisin? Bu işleri senin çözmen lazım. Bu muhalefette bu işleri çözemez. Çözüm üretimde. Üreten bir Türkiye' de. Biz zengin toprakların yoksul çocukları olmayacağız” açıklamasında bulundu.

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adaylığını Desteklemediğini Açıkladı

KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMASI

Kendisine sorulan “Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını destekliyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na destek vermediğini, Memleket Partisi'nin kendi adayı olacağını söyleyerek: Madem öyle 2018'de aday olsaydı, 2014'te olsaydı. Neden? Kazanamayacaktı. 2018'de ‘gel Muharrem aday ol, partiden de aday ol’. Neden Kemal Bey 2018'de aday olmadı? Şimdi ekonomi berbat durum ortada, Kemal bey ‘ben bile bu seçimi kazanırım’ mı diyor? 2018'de 2014'te neden aday olmadı?” dedi.

SURİYELİ SIĞINMACI AÇIKLAMASI

Suriyeli sığınmacıların gönülleri kırılmadan bürokrasiyle gönderileceklerini söyleyen Muharrem İnce, Kocaeli'nde harika şeyler yapılacağını, 50+1 oy alınacağını belirtti.