Naci Görür'den 7,6 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi! İşte o iller

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Naci Görür son olarak Türkiye'yi etkileyecek olan deprem hakkında uyarıda bulundu.
Naci Görür'den 7,6 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi! İşte o iller

Türkiye'yi derinden sarsan 6 Şubat depreminin ardından pek çok ilde peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depreme ilişkin araştırmalara karşı merak edilenlerin artmasının ardından Naci Görür tarafından da dönem dönem yapılan açıklamalar ile birlikte vatandaşların dikkatli olması gerektiği noktaları paylaştı.

Hem vatandaşların bilinçlenmesi için hem de yetkili kişilerin gerekli olan önlemleri alması için pek çok uyarıları yapan Görür, bugün de son olarak Türkiye'yi etkileyecek olan büyük deprem felaketi uyarısında bulundu. Yaptığı açıklamalarda tek tek fay hatlarının isimlerini sayan Görür, bununla birlikte yeni deprem beklenen illerde depremin büyüklüğüne ilişkin de tahminlerde bulundu.

TÜRKİYE'Yİ ETKİLEYECEK DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ AÇIKLANDI!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Naci Görür, "Dünyada hiçbir ülke bizim kadar depreme hazırlanmamıştır. Kütüphane rafları rapordan geçilmiyor. Depremde ne yapılması gerektiği ile ilgili yüzlerce rapor görürsünüz ancak yapılan şey ne yazık ki oldukça az.

1999 depreminin geleceği 70'li yıllardan belliydi. Uyarılarımızı ne aziz halkımız, ne yerel yönetimler, ne de merkezi hükümet duydu. Elazığ depremi ile alakalı da uyardık. Elazığ bizi alkışladı, deprem vurdu kimse bir şey yapmadı. Şimdi de Marmara depreminin geleceğini söylüyoruz.

Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz. Kuzey Anadolu fayının kuzey fayının kırılmasını bekliyoruz. Minimum 7.2 ile 7.6'ya varacak deprem bekliyoruz. Gemlik ve Bursa için birinci derece depremden söz ediliyor bu iki faydan söz ediyoruz. Sizin için tek tehdit burası değil'' şeklinde yaptığı açıklamalar ile vatandaşların olası bir İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunması gerektiğine dikkat çekildi.