Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

2023 yılında yapılacak olan öğretmen atamaları ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Bu yıl öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte yanıtı.
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?: Öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağı öğretmen adayları tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapmış olduğu açıklamada bu yıl rehber öğretmen alımına ağırlık verileceğinin müjdesini vermiştir. Yapılan açıklamaya göre binlerce öğretmen 2023 yılı atamalarını ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki 2023 öğretmen atamaları yapılacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamada son 20 yılda 750 bin öğretmenin atandığını söyledi. Her yıl öğretmen ataması yapıldığını da ifade etti ve şöyle devam etti; "MEB çalışmalarını yapar. Gerekli istişareler yapılır alım yapılacağı zaman kamuoyuyla paylaşılır." şeklinde konuştu. Öğretmen atamaları ile ilgili net bir tarih verilmedi.

Fakat geçen yıl ki atamalar 21 Ocak ile 26 Ocak tarihleri arasında yapılmıştı. Yeni atama tarihleri ise henüz netlik kazanmadı. Bu konuda net bir resmi açıklama yapıldığında sizler ile bu haber içeriğinde paylaşılacaktır. 

BAKAN ÖZER'DEN ÖĞRETMEN ATAMASI AÇIKLAMASI 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer öğretmen atamaları ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Son 20 yılda 750 bin öğretmen atandı. Her yıl öğretmen ataması oldu. MEB çalışmalarını yapar. Gerekli istişareler yapılır alım yapılacağı zaman kamuoyuyla paylaşılır" dedi.