Önemli kararlar alınacaktı! Bilim Kurulu toplantısı neden ertelendi, ne zaman yapılacak?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Bilim Kurulu toplantısının ertelendiği açıklandı. Bakan Koca'nın açıklaması ardından Bilim Kurulu toplantısı neden ertelendi merak ediliyor. İşte yeni toplantı tarihi
Önemli kararlar alınacaktı! Bilim Kurulu toplantısı neden ertelendi, ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim kurulu toplantısının ertelendiği açıklandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, Bilim Kurulu'nun son toplantısının 2 Mart'ta gerçekleştiğini, Bilim Kurulu'nun daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacağını ancak toplantının ertelendiğini duyurdu.

Bilim Kurulu Toplantısı neden ertelendi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 20Nisan 2022 tarihinde yapılacak Bilim Kurulu toplantısında en önemli kararlardan birinin alınacağını duyurmuş ve maske takma zorunluluğuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunacağını açıklamıştı.

Tüm Türkiye'nin gözü bugün yapılacak Bilim kurulu toplantısında iken Bakan Koca'dan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Bakan Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ertelendiğini belirterek akıllarda soru işareti bıraktı.

Bilim Kurulu Toplantısı'nın neden ertelendiği henüz bilinmiyor ancak Bakan Koca yeni toplantı tarihini duyurdu.

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak?

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, '' Salgınla mücadele tarihine geçecek 2 Marttaki toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bi toplantıyı bugün yapacaktı. Bu toplantının günü, 27 Nisan Çarşamba olarak değişti '' ifadelerini kullandı.

Buna göre 'tarihi' kararların alınması beklenen Koronavirüs Bilim kurulu toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü yani haftaya yapılacak. Bili kurulu son kez bir araya geldiğinde açık havada maske zorunluluğu ve HES kodu uygulaması kaldırılarak salgınla mücadelede yepyeni bir döneme girilmişti.

Emlak365.com