ÖSYM Başkanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçlarını açıkladı!

Bugün ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte alımı yapılan 30 personel için sonuçların açıklandığı öğrenildi.
ÖSYM Başkanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçlarını açıkladı!

Bugün ÖSYM tarafından yapılan son duyuru ile birlikte 20 Nisan 2023 tarihi ile 4 Mayıs 2023 tarihi arasında yapılan sözleşmeli personel alımlarının sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Başvuru yapan adayları ilgilendiren sonuç ekranına göre sonuç ekranına nereden ulaşılabileceği gibi detaylar da açıklandı.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ÖSYM'nin resmi internet adresinden yapılan açıklama ile birlikte sonuçlara ulaşmak isteyen vatandaşlar için, "Başkanlığımızda boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’a göre çalıştırılmak üzere 20.04.2023 ile 04.05.2023 tarihleri arasında başvuruları alınan 30 (Otuz) sözleşmeli personel alımı için başvuruların değerlendirilmesi tamamlanmıştır." ifadeleri ile duyuru yapıldı.

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden başvuru yapan adayların sonuç ekranına ulaşabileceği ifade edildi.