Oyuncu Nihal Yalçın: Erdoğan'a oy veririm!

Kemal Kılıçdaroğlu dışında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olabileceğinin dile getirilmesine bir yorum da oyuncu Nihal Yalçın'dan geldi.
Oyuncu Nihal Yalçın: Erdoğan'a oy veririm!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz gün altılı masadan çekilmesi Türkiye gündemine damga vurmuştu. Binlerce kişi 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala Millet İttifakının adayını merakla beklerken Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu adaylığı karşısında masadan kalkması gündem olmuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu dışında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olabileceğinin dile getirilmesine bir yorum da oyuncu Nihal Yalçın'dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Nihal Yalçın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. 

NİHAL YALÇIN'DAN SİYASİ ÇIKIŞ!

Millet İttifakının Kemal Kılıçdaroğlu dışında daha güçlü bir adayı olmadığını belirten oyuncu Nihal Yalçın açıklamasında 'maceraya gerek yok' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmemesi durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen Nihal Yalçın sosyal medya paylaşımında "6'lı Masa'dan herhangi birine ya da ülkücü birine verecek oyum yok. Onun yerine Recep Tayyip Erdoğan'la yola devam etmeyi tercih ederim. Maceraya gerek yok" dedi.

Oyuncu Nihal Yalçın: Erdoğan'a oy veririm!

Zaman zaman yaptığı siyasi paylaşımlar ile adından söz ettiren oyuncu Nihal Yalçın sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Altılı masadan kalkan Meral Akşener hakkında  "Mommy'nizi de alın gidin!" diyen Yalçın Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımının devamında ise "Kemal Kılıçdaroğlu yıllarca yeterinde bağırmıyor diye eleştirildi. Hakaret etmiyor, küfretmiyor diye. Daha güçlü bir aday yok benim için. 6'lı Masa'dan herhangi birine ya da ülkücü birine verecek oyum yok. Onun yerine Recep Tayyip Erdoğan'la yola devam etmeyi tercih ederim. Maceraya gerek yok" ifadelerini kullandı.