Pınar Alak, Ahmet Alak olayı nedir, Twitter'da neden gündem oldu?

İyi Parti Aydın İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşi Pınar Aran Alak eşi hakkında attığı iddia ile gündeme geldi.
Pınar Alak, Ahmet Alak olayı nedir, Twitter'da neden gündem oldu?

Twitter'da gündeme gelen Pınar Alak ve Ahmet Alak olayı birçok kişi tarafından araştırılmaya devam ederken ikili arasında yaşanan olay gündeme geldi. İyi Parti Aydın İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak hakkında eşi Pınar Aran Alak yaptığı paylaşımla Ahmet Alak'ın kendisini aldattığını belirttiği bir paylaşımda bulundu. 

İddialar sosyal medyada kısa sürede konuşulmaya başlanırken Pınar Aran Alak'ın eşi Ahmet Alak hakkındaki iddiası sonrası istifa kararı gecikmedi. İyi Parti Aydın İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşi Pınar Aran Alak eşi hakkında attığı iddia ile gündeme geldi. 

Pınar Alak, Ahmet Alak olayı nedir, Twitter'da neden gündem oldu?

AHMET ALAK KİMDİR?

İlçe başkanı Ahmet Alak eşi Pınar Aran Alak'ın kendisi hakkında ortaya attığı iddiaları kabul etmezken İYİ Parti'de ki görevinden de istifa etti. Pınar Alak eşi Ahmet Alak'ın kendisini aldattığı iddialarını sosyal medya hesabından paylaştı.

PINAR ALAK KİMDİR?

Pınar Aran Alak iddiada bulunduğu eşi Ahmet Alak hakkında ise uzaklaştırma kararı aldığı duyurusunda bulundu. Sosyal medya hesabından kamuoyu ile yaptığı paylaşımları ile gündeme gelen Pınar Alak en çok araştırılan isimlerden birisi oldu.  

AHMET ALAK, PINAR ALAK OLAYI

Ahmet Alak eşi Pınar Alak'ın kendisi hakkında ortaya attığı iddiaların ardından ''İyi Parti İncirliova İlçe Başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu üyeliği görevlerimden istifa ettiğimi kamuoyuna bildiririm.” ifadelerine yer verdi.