PTT personel alımı yapacak mı?

PTT personel alımı ile ilgili yapılan açıklamalar takip edilirken bu yıl herhangi bir branşa alım olup olmayacağı sorgulanıyor. PTT personel alımı hakkında merak edilenler artarken detayları derledik.
PTT personel alımı yapacak mı?

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. Bu çerçevede kamu kurumları arasında yer alan PTT2nin işe alım duyuruları da yakından takip ediliyor. PTT'ye bir dönem kapsamlı bir alım yapılacağı açıklanırken bu alım henüz gerçekleşmedi. Dolayısıyla ''PTT personel alımı yapacak mı?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

PTT personel alımı, 2024 yılında da milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. PTT bünyesinde çalışmak isteyenler, personel alımıyla ilgili son dakika açıklamalarını yakından takip edilirken PTT personel alımı başvuru şartları, tarihleri ve başvuru sürecinin ayrıntılarını derledik.

PTT PERSONEL ALIMI YAPACAK MI?

PTT'nin bu sene personel alımı olup olmayacağı merak edilirken PTT'de iş başvurusu yapmak isteyenler, alım süreciyle ilgili detayları öğrenmek istiyor.

ptt-personel-alimi-yapacak-mi.jpg

PTT, kendi ve iştiraklerinin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyurular ile personel alımı gerçekleştirirken henüz resmi internet sitesi üzerinde personel alımı duyurusu bulunmuyor. PTT'nin işe alım sürecinde başvurular online olarak alınıyor ve belirli sınav - mülakat süreçleri tamamlanıyor. Yapılan açıklamalar PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.