Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a ne zaman gelecek Samsung mitingi nerede saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için Samsun mitingi düzenleyecek!
Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a ne zaman gelecek Samsung mitingi nerede saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Aralık 2022 günlük programı kapsamında Samsung mitingi detayları belli oldu. Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için bugün Samsun'u ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada toplu özel bir miting yapacak. 

Sonrasında ise Samsun programı devam edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programına katılacak. Böylelikle Samsun programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretini sona erdirecek. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun mitingi bugün saat kaçta, nerede?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAMSUN'A NE ZAMAN GELECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a bugün yani 10 Aralık 2022 Cumartesi günü geliyor. Samsun ziyareti ile Cumhurbaşkanı Erdoğan iki ayrı etkinlik gerçekleştirecek. 

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİTİNGİ BUGÜN NEREDE, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Samsun'da iki etkinliğe katılacak. Bunlardan ilki Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için saat 13:30'da başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun mitingi Cumhuriyet Meydanı içerisinde yapılacak. 

“Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e” Programı için ise düzenlenecek toplantı Şehit Ömer Halisdemir Salonu içerisinde saat 17:00'de başlayacak.