Saadeddin Ustaosmanoğlu ile Cübbeli Ahmet'in Post Kavgası Büyüyor

İsmailağa Cemaati şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatının ardından başlayan post kavgası kızışmaya devam ediyor. Saadeddin Ustaosmanoğlu yaptığı açıklamalarda Cübbeli Ahmet'e yönelik sert ifadeler kullandı.
Saadeddin Ustaosmanoğlu ile Cübbeli Ahmet'in Post Kavgası Büyüyor

İsmailağa Cemaati şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu 23 Haziran'da hayatını kaybetti. Ustaosmanoğlu'nun vefatının ardından tarikat içerisinde post kavgası başladı. Tartışma Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu ile Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasında çıktı. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cemaat içinde engellendiğini, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde su bile dökmesine izin vermediklerini iddia etti.

CÜBBELİ AHMET HOCAYA SERT YANIT GELDİ

Kökler Derneği isimli Youtube kanalından yayın yapan Saadeddin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'in iddialarına sert bir dille yanıt verdi. Ustaosmanoğlu açıklamasında "Cübbeli Ahmet Mahmut'un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman" diyerek başlayan Ustaosmanoğlu 4 saatlik videoda şöyle devam etti: "Endonezya'dan başlayalım mı? Mısır, Lübnan, İran... Film ortaya çıktığında bütün şalterlerin atacak zaten." ifadelerini kullandı.

Saadeddin Ustaosmanoğlu ile Cübbeli Ahmet'in Post Kavgası Büyüyor

İLAN ET DE KASETLERİNİ PATLATALIM

Ahmet Mahmut Ünlü'ye ilişkin açıklamalarına sert bir dille devam eden Saadeddin Ustaosmanoğlu  "Erkeksen şeyhliğini ilan et. Çok meraklısın çünkü. İlan et de kasetlerini patlatalım. Hadi buyur. 2009 yılında efendi hazretleri hayattayken kime biat ettin? Tarikat icazetini kimden aldın. Bunun cevabını da kasetlerle vereceğiz. " dedi. 

Saadeddin Ustaosmanoğlu ile Cübbeli Ahmet'in Post Kavgası Büyüyor

Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatinin artık İsmailağa olmadığını söyleyen Saadeddin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca'nın kendi kendisini bitirdiğini söyleyerek artık Cübbeli Ahmet Mahmut'un pert olduğunu dile getirdi. İkili arasında yaşanan gerginlik kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor.