Sadece Kimlikle Gidiliyor! Sırbistan Para Birimi 1 Sırp Dinarı Kaç TL?

Türkiye'den vize istemeyen ve vizesiz gidilen ülkeler arasında yer alan Sırbistan, tatil hazırlığı yapan Türklerin yeni gözdesi oldu. Peki, Sırp dinarı kaç TL?
Sadece Kimlikle Gidiliyor! Sırbistan Para Birimi 1 Sırp Dinarı Kaç TL?

Yazın sıcak yüzünü göstermeye başlaması ile beraber vatandaşlar yeni tatil planlarını yapmaya başladı. Türkiye'de son dönemde otel fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması ile vatandaş rotasını yurt dışında ucuz adreslere çevirirken bu noktalardan biride Sırbistan olarak öne çıktı.

Vizesiz gidilen ülkeler arasında yer alan Sırbistan, ucuz yurt dışı tatil önerileri arayan kişilerin gözdesi olurken bundaki en büyük pay Sırbistan'ın para birimi olan Sırp Dinarı rakamının düşük olması. Pek çok Avrupa ülkesinde dolar ve Euro rakamlarının rekor seviyeye ulaşması nedeniyle tatil maliyeti artarken Sırbistan ise düşük para birimi ile büyük avantaj sunuyor.

SIRBİSTAN'A VİZESİZ GİDİLİYOR MU, SIRBİSTAN VİZE İSTİYOR MU?

Evet, Sırbistan Türkiye'den vizesiz gidilen ülkeler arasında yer alıyor. Sırbistan hükümeti ile Türkiye arasında imzalanan anlaşma ile vize zorunluluğu kaldırılırken sadece kimlik belgesi ile pasaport istenmeden ziyaretlerin önü açıldı. Tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Sırbistan'a sadece kimlikle ziyaretin kapılarının açılması ile Sırbistan'ın para birimi de merak konusu oldu.

Sadece Kimlikle Gidiliyor! Sırbistan Para Birimi 1 Sırp Dinarı Kaç TL?

SIRBİSTAN'IN PARA BİRİMİ NEDİR, 1 SIRP DİNARI KAÇ TL?

Sırbistan'ın para birimi Sırp Dinarı olarak kullanılırken bugünkü kur üzerinden 1 Sırp Dinarı 0.15 TL 'ye denk geliyor.

YURTDIŞINDA EN UCUZ TATİL NEREDE YAPILIR, VİZESİZ GİDİLEN ÜLKELER HANGİLERİ?

Tatil yapmak isteyen kişiler için en ucuz yurt dışı tatil rotaları arasında Sırbistan'da yer alıyor. Sırbistan hem vizesiz gidilmesi hem de Sırp Dinar'ının çok yüksek olmaması nedeni ile tercih ediliyor.

Türkiye'nin Ucuz Tatil Rotaları! Günlük 100 TL'den Başlayan Tatil Seçenekleri!