Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı 2022 İŞKUR alımı sonuçları kura çekimi saati açıklandı!

Bakan Koca binlerce başvuru sahibinin beklemiş olduğu engelli işçi alımı kura çekimi saatini duyurdu. Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı kura çekilişi bugün ne zaman, saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekilişi canlı yayın linki nasıl izlenir, hangi kanalda?
Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı 2022 İŞKUR alımı sonuçları kura çekimi saati açıklandı!

Engeli kadrosundan devlet memuru olmak isteyen kişiler için açıklanan Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 için beklenen kura çekimi tarihi geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son dakika açıklaması ile engelli statüsünde alımı yapılacak olan 1.356 sürekli işçi alımı için beklenen kura saati resmen duyuruldu. 

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacak olan kadrolar için başvurular İŞKUR üzerinden kabul edilmişti. Açılan pozisyonlar için belirlenen illerde 1.356 personel alımı için başvuru yapan adaylar arasında bugün işe girme şansı elde edecek olan isimler noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecek. 

SAĞLIK BAKANLIĞI ENGELLİ PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI LİSTESİ 2022 İÇİN KURA ÇEKİMİ BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Devlet memuru olma hayali ile başvuru yapan kişiler tarafından beklenen kura çekimi hakkında son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapıldı. Bakan Koca resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklaması ile "Engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alımı için KURA ÇEKİMİ saat 10.00’da noter huzurunda yapılacak. Çekilişi http ://youtube.com /user/ SaglikBakanligi kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Bilindiği gibi, işe alım için herhangi bir mülakat yapılmıyor. Şansınız açık, sonuçlar hayırlı olsun" diyerek kura çekiminin saat 10:00'da başlayacağını ilan etti. 

SAĞLIK BAKANLIĞI ENGELLİ PERSONEL ALIMI CANLI YAYINI SAAT KAÇTA, CANLI YAYIN LİNKİ NASIL İZLENİR?

Bakan Koca yaptığı açıklamasında kura çekimi için canlı yayın linkini de açıklarken kura çekilişi başvuru yapan adayların takip edebilmesi için Sağlık Bakanlığı You Tube kanalı üzerinden anbean takip edilebilecek. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde memur olmak için başvuru yapan adaylar arasında işe girmeye hak kazanan 1.356 sürekli işçi belirlenecek. Adaylar işe girmek için başka bir mülakata girmeyecek ve ek bir sınava tabi tutulmayacak.