Sakarya'dan acı haber geldi! Sobadan zehirlenen anne, baba ve kız hayatını kaybetti!

Sakarya'da yaşayan bir aile soba gazından zehirlenerek hayatını kaybetti! Evde anne, baba ve kızın bulunduğu öğrenildi.
Sakarya'dan acı haber geldi! Sobadan zehirlenen anne, baba ve kız hayatını kaybetti!

Kış aylarında maalesef ki sık sık rastlanan soba gazı zehirlenmesi hakkında bir yeni örnek daha görüldü. Soba gazından zehirlenen anne, baba ve çocuğun Sakarya'da evlerinde bulunduğu ifade edildi. Gelen iddialara göre Sakarya'da Akyazı ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki baba, 43 yaşındaki anne ve 20 yaşlarındaki kızının karbonmonoksit gazından zehirlenmeleri sonucunda hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. 

OĞULLARI TEDAVİ ALTINA ALINDI! 

Gelen bilgilere göre Ömercikler mahallesinde yaşayan 5 kişilik bir aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Bunun yanı sıra da 19 yaşındaki erkek çocuğun da tedavi altına alındığı öğrenildi. Sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen ailenin zehirlenme nedenlerinin ise soba borusunun yerinden çıkması olduğu öğrenildi. 

4 kişinin soba dumanından etkilenmesinin yani sıra evin 3. çocuğunun da o gece akrabalarında kalmaları bedeni ile evde bulunmadığı zehirlenmekten ise bu sayede kurtulduğu açıklandı. Olay yerine pek çok sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesinin yanı sıra Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 19 yaşındaki çocuğun da hastanede tüm tetkiklerinin ve müdahalelerinin yapıldığı öğrenildi. Fakat durumu ciddiyetini koruyor.