Şanlıurfa Karaköprü'de akrabalar arasında arazi kavgası ölüm getirdi

Yükselen arazi ve arsa fiyatları ne yazık ki beraberinde tartışmaları da getirirken Şanlıurfa'da akraba oldukları öğrenilen taraflar arasında yaşanan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa Karaköprü'de akrabalar arasında arazi kavgası ölüm getirdi

Şanlıurfa'ya bağlı olan Karaköprü ilçesinde akraba oldukları öğrenilen kişiler arasında iddialara göre arazi anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan anlaşmazlık silahlı çatışmaya dönüştü. Yükselen arazi ve arsa fiyatları sonrasında akrabalar arasında yaşanan anlaşmazlıklar artarken bunlardan biri de Şanlıurfa'da yaşandı. 

Akraba olan 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile gerilim yaşandı. Şanlıurfa Merkez Karaköprü Maşuk Mahallesi'nde oturan aileler dün akşam bir kere daha aynı sorun nedeni ile karşı karşıya geldiler. Gerginlik nedeni ile tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken aile üyeleri silahla bir birbirlerine ateş açtılar. 

ŞANLIURFA'DA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASI ÖLÜM GETİRDİ! 

Yaşanan tartışma diğer komşuların araya girmeye ve kavgayı ayırma çabalarına rağmen her geçen saniye daha da büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Kavgada sıkılan kurşunların vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etmesi nedeni ile 3 kişi yaralandı. 

Kavganın giderek büyümesi üzerine çevredekiler güvenlik güçlerine haber verirken olay yerine ihbar üzerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve ambulans sevk edildi. Vücuduna isabet eden kurşuna rağmen minibüsüne binerek olay yerinden kaçmaya çalışan bir kişi kaza yapması sonucunda yakalanırken polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak soruşturma başlattı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan E.Ş. hayatını kaybederken diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi. Polis olay hakkında soruşturma başlatırken akraba olan aileler arasında yeni bir olay yaşanmaması adına polis geniş tedbirler aldı.