Saraçhane Meydanı Nerede, Otobüs ve Metro ile Nasıl Gidilir?

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm vatandaşları İstanbul Saraçhane Meydanı'na davet etmesinin ardından Saraçhane Meydanı nerede, otobüs ve metro ile nasıl gidilir araştırılmaya başlandı.
Saraçhane Meydanı Nerede, Otobüs ve Metro ile Nasıl Gidilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 15 Temmuz'un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı'nda olacağını, şanlı mücadele ve aziz şehitlerin yad edileceği buluşmaya tüm vatandaşları davet ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımının ardından vatandaşlar, İstanbul Saraçhane Meydanı'na nasıl gidileceğini araştırmaya başladı. Saraçhane Meydanı nerede, otobüs ve metro ile nasıl gidilir?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SARAÇHANE MEYDANI'NA DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "Darbe girişiminden büyük bir destana tebdil ettiğimiz, vatanımıza uzanan habis elleri boşa çıkardığımız 15 Temmuz'un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı'nda olacağız. Şanlı mücadelemizi ve aziz şehitlerimizi yad edeceğimiz buluşmamıza tüm vatandaşlarımı davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Saraçhane Meydanı Nerede, Otobüs ve Metro ile Nasıl Gidilir?

SARAÇHANE MEYDANI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

İstanbul Saraçhane ve Saraçhanebaşı, merkezi Atatürk Bulvarı ile Şehzadebaşı Caddesi'nin kesiştiği nokta. Bozdoğan Kemeri'nin çevresinde, Zeyrek ve Aksaray, Şehzadebaşı ile Kıztaşı arasında kalan semt.

*MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)

*Metro Metro: M1A , M2

*Otobüs: 28, 336, 35C, 36V, 41Y, 46T

Saraçhane Meydanı İstanbul Fatih'te. Otobüs, metro ve metrobüs ile ulaşımı kolay olan Saraçhane Meydanı'na başka şehirlerden gitmek de çok kolay. Saraçhane Meydanı'ndan çok sayıda otobüs ve minibüs geçiyor. Metrobüs ile gitmek isteyenler de şehitlik durağından binerek ulaşım sağlayabiliyor. 28, 336, 35C, 36V, 41Y, 46T numaralı otobüsleri Ataköy- Pendik Marmaray, M1A ve M2 metro hatları ile Saraçhane Meydanı'na ulaşım sağlanabiliyor.