Sigaraya yeni zam açıklandı! En pahalısı 55 TL'ye yükseldi!

Sigara fiyatlarına yeni bir zam geldiği açıklandı. Zamlı sigara fiyatları belli oldu. Bir grup tarafından açıklanan zam kararının ardından diğer sigara markalarının da zam yapmaları bekleniyor. Peki sigara fiyatları ne kadar oldu?
Sigaraya yeni zam açıklandı! En pahalısı 55 TL'ye yükseldi!

Türkiye’de sigara tiryakileri 2022 yılı içerisinde çok defa zam haberi aldılar. Bütçeleri sarsan zam haberlerine artık iyice alışan sigara tiryakilerine yeni bir zam haberi daha geldi. Bir sigara grubunun ürünlerine zam yaptığı açıklandı. Yeni fiyat listesini bayilere gönderen firma 13 Kasım 2022 tarihi itibariyle fiyatların arttığını açıkladı.

JTİ GRUBU ZAM YAPTI

Sigarada yeni zam furyasını JTİ grubu başlattı. JTİ grubunun sigara fiyat listesi yenilendi. Buna göre Camel ve Winston marka sigaralar zamlandı. Yeni fiyat listesi bugünden itibaren geçerli olacak ve vatandaşlar bu fiyatlar üzerinden sigara satın alacaklar. Zamlı fiyatlar ise oldukça merak edilen konular arasında yer aldı. Sigara tiryakilerinin bütçesini zorlayacak olan bu yeni zamlar için fiyat listesinin değiştiği sigara satışı yapan bayilere iletildi.

ZAMLI SİGARA FİYATLARI!

Zamlı sigara fiyatları belli oldu. Buna göre JTİ grubunun sigaralarından olan Winston’un sigara çeşitlerinin fiyatları 30 TL ile 32 TL arasında değişiyor. Camel Slender 29,5 TL ve Camel ise 30 TL fiyatla satılacak. Monte Carlo 29,5 TL, LD ise 29,5 TL fiyatla satılacak. Camel marka sarmalık kıyılmış tütün ürünü ise 55 TL’den satılacak. Bu ürün zamdan önce 48 TL’den satılıyordu ve zamla beraber fiyatı 7 TL artmış oldu.

Sigaraya yeni zam açıklandı! En pahalısı 55 TL'ye yükseldi!

DİĞER FİRMALAR ZAMLARI AÇIKLAYACAK

Sigara fiyatlarına yapılan ilk zammın ardından diğer gruplara ait olan sigara ürünlerine de zamların yapılması bekleniyor. Yeni sigara zamlarının kısa bir süre içerisinde açıklanması beklenirken fiyatların ne kadar olacağı oldukça merak ediliyor. Bundan dolayı gözler sigara firmalarına çevrildi.