Sivas'ta feci kaza, minibüs ile kamyon çarpıştı: 7 ölü, 10 yaralı!

Gece saatlerinde Sivas’ta oldukça feci bir trafik kazası meydana geldi. Minibüs ile kamyonun çarpışması sonucunda çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği bildirildi.
Sivas'ta feci kaza, minibüs ile kamyon çarpıştı: 7 ölü, 10 yaralı!

Türkiye’de trafik kazaları can yakmaya devam ediyor. Son kaza haberi ise Sivas’tan geldi. Bir kamyon ile bir minibüsün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ile yaralının olduğu bildirildi.

TRAFİK KAZASI YİNE CANLAR ALDI!

Sivas – Malatya karayolunda Kangal ilçesinde Yeşildere Köyü civarında meydana gelen trafik kazasının bedeli oldukça ağır oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen kazada minibüs içerisinde bulunan yolculardan hayatını kaybedenler oldu.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Sağlık ekiplerinin aldıkları ihbarın ardından kaza yerine hızlı bir şekilde intikal ettikleri bildirildi. Kazaya yerine ulaşan sağlık ekipleri kaza nedeniyle sıkıntılı bir duruma düşen vatandaşlara hemen olay yerinde müdahale ettiler. Ancak bu sırada hastaneye götürülmelerine gerek kalmadan kaza yerinde hayatlarını kaybedenler sağlık görevlileri tarafından tespit edildi. İlk incelemelere göre kazadan dolayı 7 kişi hayatını kaybetti.

YARALI 10 KİŞİ HASTANELERE SEVK EDİLİP TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Kaza yerinde yetersiz kalan sağlık ekiplerine kısa süre içerisinde takviyeler yapıldı. Yaralılara müdahale eden ekipler çevre il ve ilçelerdeki hastanelere bu vatandaşları ambulanslarla ulaştırarak tedavilerine başlanmalarını sağladılar. Kazada 10 vatandaşın yaralı olarak kurtuldukları bildirildi.

DÜĞÜNDEN DÖNEN MİNİBÜS MALATYA’YA ULAŞAMADI!

Gerçekleşen trafik kazasına dair ayrıntıları Kangal Kaymakamı Fatih Sungur açıkladı. Bursa’da bir düğüne katılan vatandaşları dönüş yolunda Malatya’ya getirmek için yola çıkan minibüs ile Malatya – Amasya arasında yük taşımacılığı yapan kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Polis ekipleri meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlattı. Kazanın nedeni tespit edilmeye çalışılırken soruşturmanın detaylarının kırsa bir süre içerisinde belli olması bekleniyor.