Son dakika AFAD, Kandilli Rasathanesi Kahramanmaraş deprem haberi! Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, depremin şiddeti kaç?

Kahramanmaraş yeni güne depremle başladı! AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından son dakika haberi olarak geçilen duyuru ile deprem olduğu duyuruldu. Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede deprem oldu, depremin şiddeti kaç, merkez üssü neresi?
Son dakika AFAD, Kandilli Rasathanesi Kahramanmaraş deprem haberi! Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, depremin şiddeti kaç?

Türkiye yeni depremlerle sarsılmaya devam ederken gelen son dakika haberine göre yeni bir depremde Kahramanmaraş ilimizde yaşandı. Kahramanmaraş'ta bu sabah 09:11 saati itibari ile meydana gelen deprem ile vatandaşlar büyük panik ve korku yaşadı. 

Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4,6 olarak duyurdu. Yaşanan depremin ardından vatandaşlar büyük panik yaşarken ev ve işyerlerinde olan kişiler panik halinde dışarıya çıkmayı tercih etti. Kahramanmaraş depreminin merkez üssü neresi, kaç şiddetinde oldu. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DAKİKA DEPREM HABERİ: KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM Mİ OLDU?

Kahramanmaraş'ta bugün saat 09:11 itibari ile 4,6 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş Tevekkelli olarak ilan edilirken depremin şiddeti ise 4,6 olarak ilan edildi. Deprem yerin 3,4 KM derinliğinde meydana gelirken yüzeye yakın bir bölgede yaşanması halk arasında büyük panik yaşanmasına neden oldu. 

AFAD SON DAKİKA DEPREM HABERİ: KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİN ŞİDDETİ KAÇ?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD resmi hesabından ise depremin şiddeti 4,4 olarak ilan edildi.

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan duyuruda ise depremin şiddeti 4,6 olarak ilan edilirken AFAD tarafından yapılan açıklamada an itibari ile olumsuz bir durum olmadığı bilgisi paylaşıldı.