Son Dakika! Bakan Işıkhan'dan genç istihdam açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün yapılan son dakika paylaşımı ile genç ve kadınların istihdamı hakkında bilgilendirme yapıldı.
Son Dakika! Bakan Işıkhan'dan genç istihdam açıklaması!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan son dakika açıklama ile birlikte sosyal medya hesabından gençlerin istihdamı konusunda yeni gelişmelerin bulunduğu ifade edildi. Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından kaç kişilik istihdam sağlanacağı öğrenilmiş oldu.

BAKANLIKTAN İSTİHDAM AÇIKLAMASI GELDİ!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi. Yapılan açıklamalara göre gençlere istihdam kapsamında yeni teşviklerin ortaya konulacağı öğrenildi. Hem kadın hem de gençler üzerinden yapılacak olan alımlara ilişkin yapılan açıklamalara göre 361 bin 868 kadın, 637 bin 312 gencin istihdamının sağlandığı öğrenilmiş oldu.

screenshot-31-002.png

Bakan Işıkhan tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda "Türkiye Yüzyılı hedefimize giden yolda kadınlarımızın ve gençlerimizin kalkınma sürecine daha aktif katılımını desteklemek için teşviklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda halihazırda 361 bin 868'i kadın olmak üzere 637 bin 312 gencimizin istihdamını destekliyoruz. Genç ve kadın istihdamını teşvik amacıyla son 12 yılda 21 milyar lirayı aşkın kamu desteği sağladık. Her şey Türkiye için her şey geleceğimiz için." şeklinde ifadeler ile sağlanan istihdam hakkında bilgilendirmeler yapıldı.