Son dakika deprem haberi: Antalya Kaş güne depremle uyandı! Antalya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde?

Türkiye depremlerle sarsılmaya devam ederken 24 Ağustos 2022 Çarşamba gününün ilk deprem haberi Antalya'dan geldi. Antalya'da yeni deprem haberi verildi Kaş'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde?
Son dakika deprem haberi: Antalya Kaş güne depremle uyandı! Antalya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde?

Ne yazık ki Antalya bölgesinde fay hareketliliği tüm hızı ile devam ederken bölgeden yeni bir deprem haberi daha son dakika olarak duyuruldu. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yeni bir deprem daha yaşandığı duyuruldu. 

AFAD SON DEPREMLER, BUGÜN, AZ ÖNCE ANTALYA'DA DEPREM Mİ OLDU, ANTALYA DEPREMİNİN ŞİDDETİ KAÇ?

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Antalya'da korkutan bir deprem yaşandığı açıklandı. Antalya depreminin şiddeti 4.4 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Kaş olarak duyuruldu.  T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin şiddeti 4.4 deremin merkez üssü Akdeniz Kaş, depremin saat ise 08:30 olarak belirtildi. 

Kandilli Rasathanesi son deprem duyuruları arasında Antalya depremini 4.2 şiddetinde açıklarken ilk belirlemelere göre şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Depreme evlerinden çıkış hazırlığı yaparken yakalanan Antalyalılar kısa süreli korku ve panik yaşarken sosyal medya hesaplarından deprem anını paylaşan Antalyalıların yaşamış oldukları korku ve panik kameralara yansıdı.