Son dakika deprem haberi: İzmir Kuşadası, Muğla, Aydın şiddetli depremle sarsıldı! İzmir'de deprem mi oldu?

İzmir'de son dakika deprem yaşandığı haberi açıklandı. AFAD deprem dairesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Kuşadası merkezli deprem yaşandığı belirtildi. İzmir'de deprem mi oldu, merkez üssü neresi, kaç şiddetinde oldu?
Son dakika deprem haberi: İzmir Kuşadası, Muğla, Aydın şiddetli depremle sarsıldı! İzmir'de deprem mi oldu?

Türkiye yeni deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken yeni bir son dakika deprem haberi de İzmir'den geldi. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İzmir Kuşadası merkezli yeni deprem yaşandığını açıkladı. 

İzmir Kuşadası merkezli olarak yaşanan depremin Aydın ve Muğla'da da hissedildiği açıklandı. Depreme evlerinde ve işyerlerinde yakalanan İzmirliler büyük bir panik ve korku yaşarken AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin şiddeti ve merkez üssü belirlendi. 

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU, İZMİR'DE, AYDIN'DA BUGÜN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU, DEPREMİN ŞİDDETİ KAÇ, NEREDE OLDU?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İzmir Kuşadası merkezli bir deprem yaşandığı açıklandı. Depremin merkez üsüs Kuşadası olarak ilan edilirken depremin şiddeti ile İzmir'de salandı. 

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Kuşadası Aydın merkez üssü olan bir deprem yaşandığı, depremin şiddetinin 4.7 olduğu ilan edildi. Deprem saat 12:56 sularında meydana geldiği, depremin yerin 7 km altında yaşandığı duyuruldu. 

Deprem Aydın merkez üslü olarak meydana gelirken depremin şiddeti ile İzmir'de de büyük panik yaşandı. Depremin ardından gelen ilk haberlere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtiliyor. 

Son dakika haberi ile bölgede yeni bir depremin yaşandığı, ikinci depremin şiddetinin ise 5.1 olduğu ilan edildi.