Son Dakika, Kahramanmaraş'ta Petrol Boru Hattında Patlama! Yangın Nedeniyle Şehirlerarası Yol Trafiğe Kapatıldı!

Kahramanmaraş'ta petrol boru hattında patlama olduğu bildirildi. Bu patlamadan dolayı Kahramanmaraş - Gaziantep karayolunun trafiğe kapatıldığı belirtildi.
Son Dakika, Kahramanmaraş'ta Petrol Boru Hattında Patlama! Yangın Nedeniyle Şehirlerarası Yol Trafiğe Kapatıldı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan Narlı mevkiinde petrol boru hattı üzerinde bir patlama meydana geldiği bildirildi. Gerçekleşen bu patlamanın oldukça yüksek bir gürültüye neden olup çevredeki vatandaşları paniklettiği belirtildi. Patlamayla beraber çevrede yangın da meydana geldi. Bu yangının söndürülmesi için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri halen daha yangını kontrol altına alabilmek için çalışıyorlar.

KAHRAMANMARAŞ - GAZİANTEP KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Petrol boru hattında meydana gelen patlamanın Kahramanmaraş - Gaziantep karayolunun yakın bir mesafesinde meydana gelmesinden dolayı yolun trafiğe kapatıldığı belirtildi. Patlama sonrasında çıkan yangının kontrol altına alınmasıyla beraber Kahramanmaraş - Gaziantep karayolunun kısa bir süre içerisinde trafiğe açılacağı bildirildi. Karayolunun tamamen tedbiren kapatıldığı yetkililerce açıklandı.

Gaziantep - Kahramanmaraş karayolunun çift taraflı olarak trafiğe kapatılması ile alakalı olarak son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Patlama sonrasında çıkan yangının karayolunu etkilemesinden ve yol üzerine sıçramasından dolayı trafiğin durduğu belirtildi. Ekiplerin yangın söndürme çalışmaları ile yangını kontrol altına almaları bekleniyor. Yangın riski ortadan kalktıktan sonra trafik yeniden açılıp çift yönlü gidiş ve gelişlere izin verileceği bildirildi.

PETROL BORU HATTINDA PATLAMA NEDEN OLDU?

Kahramanmaraş'ta petrol boru hattında oldukça önemli bir patlamanın meydana gelmesinden dolayı herkes bu patlamanın neden olduğunu merak etmeye başladı. KIş şartları olmasından dolayı patlamanın doğal yollarla olmayabileceğini düşünen vatandaşlar sabotaj olup olmadığını tartışmaya başladılar. Petrol boru hattındaki patlamanın asıl nedeninin ne olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Kahramanmaraş Valiliği tarafından konuya dair açıklama yapılacağı bildirildi.