Son Dakika! Kayseri'de Maden Ocağında Göçük! Can Kaybı Var

Kayseri'de maden ocağında göçük yaşandı. AFAD tarafından yapılan ilk açıklamada, maden ocağında göçük olduğu ve göçük altında kalan işçilerden hayatını kaybedenler olduğu aktarıldı.
Son Dakika! Kayseri'de Maden Ocağında Göçük! Can Kaybı Var

Kayseri'den sabah saatlerinde yürekleri acıtan bir haber geldi. Kayseri'nin Yahyalı İlçesinde yer alan bir maden ocağında, göçük meydana geldiği bildirildi. Madende çalışan işçi olduğuda açıklandı. İşte bölgeden gelen ilk bilgiler.

KAYSERİ'DE MADEN OCAĞINDA GÖCÜK

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yapmış olduğu basın açıklamasında, Kayseri'nin Yahyalı İlçesinde yaşanan göçükte 2 işçinin mahsur kaldığını duyurdu. Hemen bölgeye ekip sevkedildiği bilgisini paylaşan AFAD tahliye çalışmalarının başladığını da açıkladı.

Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında AFAD şu bilgileri verdi.

"Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde bir maden ocağında 2 vatandaşımızın göçük altında kaldığı bilgisi alınmıştır. İşletmenin tahlisiye ekipleri kurtarma çalışmalarına başlamış olup Kayseri İl AFAD, İtfaiye, UMKE ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz."

DAHA SONRA ACI HABER GELDİ

Meydana gelen göçük sonrası hemen başlatılan arama kurtama çalışmalarında ise acı haber geldi. Göçük altında iki işçiden birinin cansız bedenine ulaşıldığı duyuruldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından göçük alanında çalışmaların devam ettiği bilgileri de paylaşıldı.