Soros Çocuğu Ne Demek, Soros Kimdir Kime Denir?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında çıkan tartışmada gündeme gelen soros çocuğu ne demek, soros kimdir, kime soros denir soruları merak ediliyor.
Soros Çocuğu Ne Demek, Soros Kimdir Kime Denir?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında mülteciler üzerinden başlayan gerginlik tırmanarak devam ediyor. Bakan Soylu, katıldığı bir televizyon programında Ümit Özdağ'a ilişkin söylediği sözler ile gündeme geldi. İkili arasında yaşanan gerginlik hala devam ediyor. Son olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Soylu ile görüşmek için İçişleri Bakanlığı'na gitti ve içeriye alınmadı.

Soros Çocuğu Ne Demek, Soros Kimdir Kime Denir?

Süleyman Soylu televizyon programında Ümit Özdağ'ın adını duyunca çok sinirlenmiş ve "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ismini duyunca çok sinirlendi. Soruyu kabul etmeyen Soylu, "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir." demişti. Bakan Soylu'nun bu sözlerinin ardından soros kimdir, soros çocuğu ne demek soruları araştırılmaya başlandı.

Soros Çocuğu Ne Demek, Soros Kimdir Kime Denir?

SOROS ÇOCUĞU NE DEMEK, SOROS KİMDİR, KİME DENİR?

George Soros, 1930 doğumlu, Macar ve Yahudi asıllı Amerikalı bir finans spekülatörü ve liberal girişimcidir. Yugoslavya ve Ukrayna gibi doğu Avrupa ülkelerine yardım yapmış ve yaptığı yardımlar Birleşmiş Milletler tarafından yapılan yardımların bile üzerine çıkmıştır. Bu yardımların siyasi amaçla yapıldığını düşünenler olsa da hayırsever olarak tanımlanmaktadır. George Soros, Türkiye'de de vakıflar kurarak 2006 yılından sonra 5 yıl içerisinde 8 milyon ABD doları harcadığını açıklamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için kullandığı 'sorosçu taktiği, soros çocuğu' tabirleri George Soros'tan gelmektedir.

Emlak365.com