Sosyal Medya Fenomeni Simge Barankoğlu Dolandırıcılık İddiasıyla Gözaltına Alındı

Hakkında dolandırıcılık suçundan arama kararı olan ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu İzmir'de gözaltına alındı. Ünlü fenomen daha önce de dolandırıcılık suçundan 56 gün cezaevinde kalmıştı.
Sosyal Medya Fenomeni Simge Barankoğlu Dolandırıcılık İddiasıyla Gözaltına Alındı

Hakkında dolandırıcılık suçundan arama kararı olan ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu İzmir'de gözaltına alındı. Ünlü fenomen daha önce de dolandırıcılık suçundan 56 gün cezaevinde kalmıştı. Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, İzmir Ödemiş'te uygulama yapan polis ekiplerinin dolandırıcılık suçundan arama kaydı olması nedeniyle gözaltına alınıp ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek olan Barankoğlu, daha önce de dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı.

Barankoğlu'nun ifadesinde: 'Sosyal medya fenomeniyim. Geçimimi reklam alarak sağlıyorum. Soruşturmaya konu bu eylem de diğer reklamlar gibiydi. Ben tarafları ve müştekileri tanımıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum' dediği öğrenildi.

56 GÜN CEZAEVİNDE KALMIŞTI

2021 yılının aralık ayında ünlü fenomen, sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir suç şebekesine düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Ocak ayında çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılan Barankoğlu 56 gün sonra cezaevinden çıkmıştı.

Sosyal Medya Fenomeni Simge Barankoğlu Dolandırıcılık İddiasıyla Gözaltına Alındı

SİMGE BARANKOĞLI KİMDİR?

Bir dönem sosyal medyada yayınladığı 'korktun mu' videolarıyla adından sıkça söz ettiren Simge Barankoğlu, 15 saniyelik bir video yayımlayarak ünlü olmuştu. 1995 doğumlu olan fenomen, Adnan Menderes Üniversitesi mezunu. Aslen İzmir Ödemişli olan Barankoğlu, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlar ve videolar ile adını duyurdu. Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Sözleriyle yeni bir akım başlatmıştı. Ünlü fenomen daha önce de sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı iddia edilen

Emlak365.com