Sular ne zaman gelecek? İstanbul İSKİ 17 Ağustos 2022 su kesintisi açıklamaları!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) tarafından yapılan su kesintilerine dair açıklamalarda bulunuldu? İstanbul’da hangi ilçelerde ve mahallelerde su kesintisi var? Sular ne zaman gelecek? İSKİ su kesintisi açıklamaları...
Sular ne zaman gelecek? İstanbul İSKİ 17 Ağustos 2022 su kesintisi açıklamaları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) tarafından yapılan su kesintilerine dair detaylar belli oldu. Şu anda İstanbul’un bazı ilçelerinde ve bazı mahallelerinde su kesintisi uygulanıyor. Peki sular ne zaman gelecek? Sular neden kesildi? Su arızası çalışması uzar mı? İSKİ su kesintisi ne zaman biter? İşte İstanbul’da su kesintisine dair tüm son dakika gelişmeleri

İSKİ SU KESİNTİSİ DUYURULARI

İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre Avcılar ilçesinde yapı inşaatı çalışmalarından dolayı su kesintisi uygulanıyor. Bu kesintiden Gümüşpala Mahallesi etkileniyor. Çalışmaların saat 20:30’da tamamlanması ve şebekeye bu saatten sonra yeniden su verilmesi bekleniliyor.

İSKİ’nin bir diğer su kesintisi duyurusuna göre Eyüpsultan ilçesinde de su arıza işlemi yapılıyor. Alibeyköy Mahallesi’nde su kesintisine neden olan arıza için İSKİ ekipleri çalışmalara başladılar. Saat 19:00’dan sonra bu arızadan kaynaklanan su kesintisi sona erecek ve şebekeye yeniden su verilecek.

Kadıköy de İSKİ’nin su kesintisi uyguladığı merkezlerden birisi oldu. İçme suyu hatlarında meydana gelen arızadan dolayı uygulanan su kesintisinden Bostancı Mahallesi etkileniyor. İSKİ tarafından bu su arızası ile alakalı çalışma başlatıldı. İSKİ’nin verdiği bilgilere göre bu çalışmalar saat 23:00’da tamamlanacak ve sular o saatten sonra gelecek.

İSKİ yayınladığı son dakika duyurusu ile Maltepe ilçesine dair su kesintisi bilgilerini kamuoyuna duyurdu. İçme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle ana isale hattına vana montajı yapılacağını açıklayan İSKİ bu çalışmaların sabah saatlerinde başladığını bildirdi. Maltepe ilçesinde Feyzullah Mahallesi, Yalı Mahallesi, Cevizli Mahallesi, Altayçeşme Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi’nde su kesintisi uygulanıyor. Suları kesik olan İstanbulluların sularının saat 21:00’dan sonra geleceği bildirildi.