Suriyeli Küçük Kız Kapısının Önünden Kaçırıldı

Akıllara durgunluk veren olay Adıyaman'da yaşandı. Evinin önünde oyun oynayan Suriyeli kız çocuğu öğle saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından kandırılarak kaçırıldı. Polis ekipleri küçük kızı ile onu kaçıran şahsı bulmak için çalışma başlattı.
Suriyeli Küçük Kız Kapısının Önünden Kaçırıldı

Adıyaman'da yaşayan Suriyeli küçük bir kız çocuğu herkesin gözü önünde kapısının önünde oyun oynarken kaçırıldı. Annesi kızının kaybolduğunu fark edip onu aramaya başladığında komşular polise haber verdi. Küçük kızın kaçırıldığı güvenlik kameralarından tespit edildi. 

Kapısının önünde oyun oynadığı esnada yavaş yavaş yanına yaklaşan bir şahıs tarafından kaçırıldığı belirlenen küçük kızı ve onu kaçıran adamı bulamak için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı. Şahıs elinden tutarak hiç bir şey olmamış gibi kaçırdığı kızla birlikte yolda yürürken görüntülendi. 

Çevredekilere Aldırmadan 4 Yaşında Çocuğu Kaçırdı

Adıyaman'da meydana gelen olay duyanları şaşkına çevirdi. Bir adam evinin önünde oyun oynayan 4 yaşındaki küçük bir kızın yanına yanaştı. Bir süre küçük kız çocuğuyla iletişim kurmaya çalışan o adam, daha sonra etraftan gelip geçenlere aldırmadan kızın elinden tutarak oradan uzaklaştırdı. Kendi çocuğuymuş gibi rahat tavırlarıyla dikkat çeken adamın bu hali pes dedirtti.

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kaçırılma anında, adamın kız çocuğuna ne söylediği bilinmese de onu kandırarak kaçırdığı açıkça belli oluyor. Bir şekilde küçük çocuğu ikna eden adam, kız çocuğunu elinden tuttuğu gibi rahat tavırlarla alıp götürüyor. Polis ekipleri eşkali belirlenen ve 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen o adamı arıyor. 

Kaçıran Şahsı Tanımıyoruz

Suriye uyruklu aile kızlarının kaçırılmasından ötürü çok üzgün ve endişeli. 4 yaşındaki kızlarının başına bir iş gelmesinden korkan aile, polis ekiplerine kızlarını kaçıran şahsı bulmaları için yalvardı. Polisin elde ettiği güvenlik kamerası görüntülerinin izletildiği aile, şahsı teşhis edemedi. Kızın elinden tutup kandırarak götüren şahsı daha önce hiç görmediklerini dile getiren aile, kimseyle de bir husumetleri olmadığını söyledi.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan talihsiz baba, "İki çocuğumuz var. Kaçırılan kızımız küçük olan. Ben büyük çocuğumuzu okuldan almak için okula gitmiştim. Döndüğümde eşimi telaşlı bir şekilde sokakta aranırken buldu. Ne olduğunu sorduğumda kızın kayıp olduğunu söyledi. Hemen komşulara koşup kızımızı görüp görmediklerini sordum. Komşular polise haber verdi." dedi.

Komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istemesi üzerine olay yerine polis ekiplerinin geldiğini söyleyen acılı baba, "Polis gelip güvenlik kamerasına baktığında kızımızın kaçırıldığını anladık. Bir adam kızımızın elinden tutup götürüyor. Kim olduğunu bilmiyoruz daha önce hiç görmedik." dedi.