Survivor bitti, sitemi sürüyor! Nagihan Akandere ve Sema Aydemir, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu ile ilgili şok açıklamalarda bulundu!

30 Haziran tarihinde yayınlanan final programı ile 2022 All Star şampiyonunu belirleyen Survivor yarışması, final tarihinin üzerinden çok zaman geçmiş olmasına rağmen gündemde yer almaya devam ediyor. Yarışmanın güçlü isimlerinden Sema Aydemir ile Nagihan Karadere, bir programa katılarak...
Survivor bitti, sitemi sürüyor! Nagihan Akandere ve Sema Aydemir, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu ile ilgili şok açıklamalarda bulundu!

2005 yılından bu yana ekranlara gelen fenomen yarışma programı Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgili ile takip edildi. Bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelen sevilen yarışma programı, geçmiş sezonlara hem performansları hem de karakterleri ile damgalarını vurmuş olan eski yarışmacıları bir araya getirdi.

15 Ocak tarihinde start vermiş olduğu yeni sezonunda birbirinden güçlü isimleri izleyici ile buluşturan Survivor yarışması, 30 Haziran tarihinde Tersane İstanbul’da düzenlenen final bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Yarışmanın son dördüne kalan Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı ve Batuhan Karacakaya arasında geçen oylamanın kazananının kim olacağı merak ile beklenirken, Acun Ilıcalı bu senenin Survivor şampiyonunu Nisa Bölükbaşı olarak açıkladı.

Yarışma boyunca rakip seçmeden herkes ile yarışan Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu hem bazı yarışmacılar hem de bazı Survivor izleyicileri tarafından oldukça eleştirildi. Öyle ki Nisa’nın şampiyonluğunun Acun Medya tarafından bilerek tasarlandığı haberleri bile gündeme geldi.

Survivor’ın güçlü isimlerinden Nagihan Karadere ve Sema Aydemir de Nisa’nın şampiyonluğuna karşın çok da büyük sevinç yaşamayan isimlerden oldu. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Karadere ile Aydemir, Nisa’nın şampiyonluğuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“ACUN BEY BİRİNİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEZ!”

Katıldığı programda kendisine yöneltilen “Nisa’nın şampiyonluğu Acun Ilıcalı tarafından tasarlandı mı?” sorusuna yanıt veren Sema Aydemir, “Acun Bey, birinin şampiyon olmasını istemez” diyerek, böyle bir haksızlığın söz konusu olmadığını belirtti.

“İÇİME SİNDİREMEDİM!”

Survivor bitti, sitemi sürüyor! Nagihan Akandere ve Sema Aydemir, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu ile ilgili şok açıklamalarda bulundu!

Birsen, Merve, Nagihan, Seda ve kendisinin olduğu bir platformda Nisa’nın şampiyonluğunu değerlendiren Aydemir, bu durumu çok da sindiremediğini itiraf etti.

“SURVİVOR DEFTERİNİ KAPATTIM!”

Yarışmaya daha önce üç kere katılmış olan Nagihan Karadere de Nisa’nın şampiyonluğunu değerlendirdi. Nisa’nın da herkes gibi 6 ay mücadele ettiğini söyleyen Karadere, yine de şampiyonluğu daha çok hak eden isimlerin olduğuna dikkat çekti. “Bundan sonra kendi hayatıma bakacağım, boş hayallere kapılmayacağım” diyen Karadere, Survivor defterini kapattığını belirtti.