Survivor'ın kraliçesi Nagihan Karadere, mayolu fotoğrafları ile yaktı geçti! Turbo Turabi ve Demet Akalın'dan yorum gecikmedi!

Milli atletlerimizden birisi olan ancak daha çok katıldığı Survivor yarışması ile milyonlarca kişi tarafından tanınan Nagihan Karadere, sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün katıldığı programda Nisa Bölükbaşı ile ilgili söylediklerinden sonra olay olan Karadere...
Survivor'ın kraliçesi Nagihan Karadere, mayolu fotoğrafları ile yaktı geçti! Turbo Turabi ve Demet Akalın'dan yorum gecikmedi!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışma programlarından birisi olan Survivor sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınan ve hem fiziksel gücü hem de sözleri ile gündeme gelmeye devam eden Nagihan Karadere, sosyal medyada ki popülerliğini korumaya devam ediyor.

Daha önce iki kere katıldığı Survivor yarışmasında sergilediği muhteşem performanslar ve ada yaşantıları ile yarışmanın tarihine geçmeyi başaran Nagihan Karadere, bu sene de All Star konseptine davet edildi. Yarışmanın başından sonuna kadar sakatlıklar yaşayan ancak buna rağmen parkurlarda mücadelesini sonuna kadar veren Nagihan Karadere, yüzde 60’ın üzerinde olan performansına rağmen yarı finale dahi kalmayı başaramadı. Kendisinden performans olarak çok daha geride olan Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğuna dair iğneleyici açıklamalarda bulunan Karadere, geçtiğimiz günlerde telefon bağlantısı ile katıldığı bir program da ateş püskürdü.

Son açıklamaları ile kendinden söz ettirmeyi başaran Karadere, bu kez de aktif olarak kullanmaya başladığı sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu fotoğrafları ile sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Karadere’nin peş peşe paylaştığı fotoğraflara, yeni dostu Demet Akalın ve Survivor’ın eski şampiyonu Turbo Turabi’den yorum gecikmedi.

MAYOLU FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Kuvvetli bir fiziğe sahip olan Nagihan Karadere, ada dönüşü kendisini dinlenmeye çekti. Kızı ile sık sık vakit geçiren Karadere, tatil fotoğraflarını da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Son paylaşımında peş peşe mayolu fotoğraflarını sergileyen Karadere, muhteşem fiziği ile sosyal medya kullanıcılarından övgüler aldı.

DOSTLARINDAN YORUM GECİKMEDİ!

Survivor'ın kraliçesi Nagihan Karadere, mayolu fotoğrafları ile yaktı geçti! Turbo Turabi ve Demet Akalın'dan yorum gecikmedi!

Nagihan Karadere’nin mayolu fotoğraflarına, yeni dostu Demet Akalın’dan “yakıyor yakıyor” yorumu geldi. Daha önce Survivor’ı iki kez şampiyon olarak tamamlayan Turabi de Karadere’nin fotoğrafına nazar boncuğu emojisi ile karşılık verdi.

“DAHA ÇOK HAK EDENLER VARDI!”

Geçtiğimiz günlerde canlı telefon bağlantısı ile katıldığı bir programda Survivor defterini tamamen kapattığını açıklayan Karadere, şampiyonluğu Nisa’dan daha çok hak eden isimlerin olduğunu ifade etmişti.