Taksit Öder Gibi iPhone Alma Fırsatı! Apple Yeni Abonelik Sistemi Yapacak, Her Şey Hizmete Dahil

Teknoloji devi Apple, yeni bir sistem üzerinde yoğunlaştı. Bu sisteme göre Apple cihazları taksit öder gibi satın alınabilecek ancak bunu abonelik ile yapacak. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...
Taksit Öder Gibi iPhone Alma Fırsatı! Apple Yeni Abonelik Sistemi Yapacak, Her Şey Hizmete Dahil

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, özellikle iPhone satışlarıyla büyük kâr elde ediyor. Apple'dan gelen son bilgilere göre, içerisinde iPhone gibi cihazların da yer alacağı bir abonelik sistemi için hazırlıklar başladı. Sistemin 2022 ya da 2023 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

TAKSİT ÖDER GİBİ İPHONE ABONELİĞİ

ABD merkezli Apple firması, iPhone, iPad, Macbook gibi son teknoloji cihazlarını her yıl yüz milyonlarca kişiye satıyor. Firmadan gelen bilgilere göre, teknoloji devi önümüzdeki yıllarda yeni bir donanım abonelik sistemini hayata geçirmek için hazırlık yapıyor.

Bu habere göre, Apple'ın gelecek yıl kullanmaya başlayacağı abonelik sistemin, 2022 yılı sonu ya da 2023 yılı başında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Daha önce tek seferde ücret ödenerek alınan Apple cihazları, yeni sistem ile birlikte aylık ödemelerle birlikte satın alınabilecek.

Yeni sistem ile Apple'dan cihaz almak isteyenler 12-24 ay taksit seçenekleriyle yalnızca telefon almakla kalmayacak, bunun yerine tek bir aylık ücret ödeyerek farklı hizmetlerin de yer aldığı abonelik sistemiyle hizmete dahil olanları da alabilecek. Şu an mevcut sistemde Apple'ın taksitle iPhone alınmasını sağlayan bir sistem var ancak bu sistemde tüm hizmetler için ayrı taksit seçenekleriyle ayrı ödeme yapılması mümkün oluyor.

Taksit Öder Gibi iPhone Alma Fırsatı! Apple Yeni Abonelik Sistemi Yapacak, Her Şey Hizmete Dahil

Şirketin henüz net bir açıklama yapmadığı yeni planında, miktarı şu an belli olmayan aylık bir ücretin ödenmesiyle kişilere sunulacak. Bu da şirketin taksitli ödeme sistemini, aradaki aracıları kaldırarak diğer hizmetlerle birlikte kullanılabilmesini sağlıyor.

TAKSİTLİ APPLE SİSTEMİ TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Apple'ın hayata geçirmeyi planladığı yeni sistemin ABD'de 2022 sonu ya da 2023 başı gibi piyasaya sürülmesi bekleniyor. Türkiye'ye gelecek mi sorusuna yanıt vermek gerekirse, bu konudaki uzmanlar sistemin ülkemize gelmesinin oldukça zor ve zaman alıcı olduğunu düşünüyor.