Tanju Özcan'dan CHP'ye sert tepki!

Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan parti yönetimi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi ile gündeme gelmişti. Bugün yeni açıklamalarda bulundu.
Tanju Özcan'dan CHP'ye sert tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimini eleştirileri ile gündeme gelen Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Disipline sevk edilmesinin ardından yürüyüş gerçekleştiren Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeniden eleştirdi. Ankara'da başlattığı 'Adalet ve Değişim'' yürüyüşünün 7. gününde Kahramankazan’a ulaşan Tanju Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarında yeniden Kılıçdaroğlu'na seslendi.

CHP'Yİ BİTİREN KİŞİ SEN OLACAKSIN!

Tanju Özcan için "Tedbirli" olarak "kesin çıkarma cezası" istemiyle başlatılan disiplin süreci devam ederken bugün Özcan, "CHP YDK’sı TEDBİRİMİN devamına oy çokluğu ile karar vermiş. Yani seçme ve SEÇİLME hakkım hala gasbediliyor. Bay Kemal baskı ile tehdit ile nereye kadar devam edeceksin. Sokağa sor, istenmiyorsun. Zorlayarak partinin başında kalamazsın. Lütfen bırak artık..75 yaşındasın, senin kişisel ihtirasların partiyi baraj altı bırakacak!! Siyasi tarih de seni CHP yi bitiren kişi olarak yazacak! YAPMA." şeklinde açıklamalara yer verdi.