Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 56 ilde 426 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

Devlet memuru olmak istiyorum diyenler için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 70 KPSS puanı ile 56 ilde sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı. Sözleşmeli büro personeli memuru ve sözleşmeli tekniker olmak üzere toplam 426 personel alımı yapılıyor!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 56 ilde 426 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM beklenen sözleşmeli personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilan kapsamında 56 farklı şehirde toplam 426 personel alımı yapılacağı duyuruldu. TKGM sözleşmeli personel alım ilanı uzun süredir bekleniyordu. 

Tapuda çalışmak istiyorum diyenler için başvuru süreci 1 Aralık 2022 tarihi itibari ile başlayacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar işlemlerini Tapu ve Kadastro  Genel Müdürlüğü personel alım ilanı son başvuru tarihi olarak belirlenen 11 Aralık 2022 tarihine kadar tamamlamakla yükümlü tutulacaklar. Başvurusunu yapan adaylar arasından uygun bulunanlar sınav ile kadrolara yerleştirilecek. 

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 426 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI! 

TKGM tarafından yayımlanan duyuru ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla sözleşmeli büro personeli ile sözleşmeli tekniker alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilanda "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla, ekli listede yerleştirileceği bölgesi, ili ve birimi belirtilen 1 (bir) adet Sözleşmeli Büro Personeli, 425 (dörtyüzyirmibeş) adet Sözleşmeli Tekniker olmak üzere toplam 426 (dörtyüzyirmialtı) adet sözleşmeli personel pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 56 ilde 426 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

İLANIN TAMAMI VE PDF FORMATI İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Yayımlanan ilan için başvurular internet üzerinden kabul edilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar için KPSS puan şartı ise 70 puan olarak ilan edildi. Başvuru yapan adaylar belirtilen illerde yer alan Tapu ve Kadastro il / ilçe müdürlüklerinden istihdam edilecekler.