Tarım Kredi marketlerinde Molfix çocuk bezlerinde dev indirim başladı!

Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimler ile yeniden gündem oldu. Ürün grubu bazında indirim yapan Tarım Kredi bu hafta çocuk bezinde dev indirim yaptığını açıkladı.
Tarım Kredi marketlerinde Molfix çocuk bezlerinde dev indirim başladı!

Türkiye’de market fiyatlarında bir denge kurulabilmesi için devreye sorulan Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimler ile yola devam ediyor. Diğer zincir marketleri yaptığı indirimlerle indirime zorlayan Tarım Kredi bu hafta da çocuk bezinde dev bir indirim yaptı. Çocuk sahibi aileler için önemli bir masraf kalemi olan çocuk bezi hafta boyunca Tarım Kredi Kooperatif Market mağazalarında indirimli olarak satılacak.

MOLFİX ÇOCUK BEZLERİNDE DEV İNDİRİM

Tarım Kredi Kooperatif Market açıkladığı çocuk bezi indirimlerinin Molfix markası ile sınırlı olduğu bildirildi. Türkiye’de çocuk bezi denildiğinde aklan gelen markaların başında yer alan Molfix ürünleri Tarım Kredi’de oldukça uygun fiyatlarla satın alınabilecek. Aile bütçelerine bu şekilde destek olan Tarım Kredi çocuk bezi fiyatlarını 135,90 TL’den 109,90 TL’ye çekti.

ÇOCUK BEZLERİNDE TÜM BOY SEÇENEKLERİ İNDİRİM PAKETİNDE

Tarım Kredi Kooperatif Market 31 Ağustos tarihine kadar üç ayrı çocuk bezini aynı fiyattan satışa çıkardı. İçerisinde 68 adet çocuk bezi olan midi, 60 adet çocuk bezi olan maxi ve 48 ade çocuk bezi olan junior paketleri Tarım Kredi marketlerinde 109,90 TL’ye satın alınabilecek. Ayrıca Molfix’in yenidoğan ve mini boy çocuk bezleri de aynı fiyatla satılacak.

Tarım Kredi marketlerinde Molfix çocuk bezlerinde dev indirim başladı!

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET İNDİRİMLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Tarım Kredi Kooperatif Market yaptığı diğer indirimlere de devam ediyor. Temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimleri sürdüren Tarım Kredi vatandaşlara ucuz fiyata alışveriş yapma imkanı sunuyor. Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin alışverişlerini Türkiye genelinde 1.300’den fazla mağazası olan Tarım Kredi Kooperatif Market’ten yapmaları gerekiyor.