Tarkan'ın 9 Eylül İzmir konseri iptal mi edildi, ne karar alındı?

Tarkan’ın İzmir’de 9 Eylül’de vereceği konser için hazırlanan dev platform çöktü. Bu kaza nedeniyle 1 işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Peki Tarkan’ın İzmir konseri iptal mi oldu? 9 Eylül Cuma günü Tarkan’ın İzmir konseri var mı?
Tarkan'ın 9 Eylül İzmir konseri iptal mi edildi, ne karar alındı?

 İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamaları için İzmir’de çok yoğun bir çalışma yürütülüyor. Günün en önemli etkinliği ise ünlü sanatçı Tarkan’ın İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği ücretsiz konser olacaktı. 1 milyon kişinin konseri izlemesi beklenirken ve buna dair hazırlıklar yapılırken hiç hesapta olmayan bir gelişme yaşandı. Tarkan’ın konser vereceği alana kurulan dev platform çöktü.

PLATFORM ÇÖKTÜ BİR İŞÇİ YARALANDI

Konser için büyük bir emekle günlerdir hazırlanan dev platformun çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. Yaralı işçi olay yerime hemen gelen ambulans ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Ekipler ise platform çökmesi neticesinden yaralanan bir başkasının olup olmadığını tespit etmek için yoğun bir çalışma veriyorlar.

TARKAN’IN İZMİR KONSERİ İPTAL Mİ EDİLDİ!

Tarkan’ın İzmir konserinin platform çökmesi sonucunda iptal edilip edilmediği de merak edilmeye başlandı. Hazırlanan dev platformun kalan kısa sürede hazırlanamayacak olması İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tm planlarını alt üst etti. İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bir açıklamada bulunup, “Tarkan’ın sahne alacağı konser alanında meydana gelen kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybının olmamasından teselli buluyoruz. Konser ile alakalı olarak yeniden bilgilendirme yapacağız.” dedi.

Tarkan’ın İzmir konseri için şu ana kadar iptal edildiğine dair bir açıklama yapılmadı. Konser alanı hazırlanabilirse konserin yapılmasına karar verilecek. Alternatif bir platform kurulması zaman alabilir. Belirlenen alanın konser için uygun hale getirilememesi durumunda başka bir alan üzerinde seçenekler düşünülecek. Bu şekilde de bir çözüm üretilemezse Tarkan’ın İzmir konseri ileri bir tarihe ertelenecek.