Tatil ve seyahat planı olanlara THY’den indirimli uçuş kampanyası: Biletler 449 TL…

Türk Hava Yolları (THY), ucuz bilet kampanyasını duyurdu. THY tarafından, belirtilen çıkış ve varış noktaları için alınacak olan erken rezervasyonlu biletlerde indirim uygulanacak. İşte detaylar…
Tatil ve seyahat planı olanlara THY’den indirimli uçuş kampanyası: Biletler 449 TL…

Tatil planı yapanlar veya halihazırda seyahat planı olanlar, havayolu şirketlerinin duyurduğu kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Yaz döneminin sona ermiş olmasıyla birlikte sezon dışı avantajlı seyahat fırsatları gündeme gelmeye devam ederken, bir kampanya fırsatı da Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi. THY, erken rezervasyon indirimi kampanyasını ve kampanyanın detaylarını açıkladı. Buna göre belirlenen varış ve çıkış noktalarına yönelik alınacak olan erken rezervasyonlu biletlerde indirim uygulanacak.

Seyahat planı olan ve indirimli bilet satın almak isteyenler için bir fırsat kampanyası da Türk Hava Yolları’ndan geldi. THY tarafından duyurulan kampanya kapsamında, çıkış veya varış noktası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) olan İstanbul ve Antalya uçuşlarında, erken rezervasyon yapan müşterilere indirimli uçak bileti sunulacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ne yapması gerekiyor, kimler bu kampanyadan yararlanabilir? İşte THY indirimli uçak bileti kampanyasında detaylar…

THY’DEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI

1684953565-57ce49dfd15611e4384f.jpg

Türk Hava Yolları, tatil veya seyahat planı olanlar için erken rezervasyonda indirim kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında THY, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) varışlı veya çıkışlı, İstanbul ve Antalya uçuşlarına yönelik erken rezervasyon yapanlara indirimli bilet kampanyası sunuyor. Söz konusu kampanya dahilinde, İstanbul veya Antalya’dan KKTC’ye gidecek olan veya KKTC’den İstanbul veya Antalya’ya gelecek olan yolculara erken rezervasyon yaptırmaları halinde biletler indirimli fiyatla sunulacak.

THY tarafından duyurulan İstanbul ve Antalya ile KKTC arasındaki uçuşlara yönelik kampanya kapsamında erken rezervasyon yaptıranlar için bilet fiyatları 449 TL’den başlıyor. THY, şartları sağlayan müşterilerine 449 TL’den başlayan fiyatlar ile uçuş hakkı sağlayacak.

KAMPANYADA BİLET FİYATLARI VE TARİHLER

Söz konusu kampanya dahilinde, 5-7 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak biletler ile 1 Aralık 2023 - 30 Mart 2024 tarihleri arasında seyahat yapılabilecek. Kampanya dahilinde, biletler vergiler hariç EcoFly için 449 TL’den, ExtraFly için 779 TL’den ve PrimeFly için 849 TL’den satışa sunulacak. Kampanya 28 Aralık 2023 - 02 Aralık 2024 tarihleri arasındaki uçuşlarda ise geçerli olmayacak.