Teoman'ın vasiyetini açıklaması üzerine Bakan Göktaş teşekkür etti

Ünlü şarkıcı Teoman, vasiyetini açıklayarak mirasının bir kısmını çocuk esirgeme kurumuna bağış yapacağını söylemişti. Bakan Göktaş ise Teoman'ın davranışı karşısında teşekkür etti.
Teoman'ın vasiyetini açıklaması üzerine Bakan Göktaş teşekkür etti

Sevilen şarkıcı Teoman, mirasının bir kısmını kızına bir kısmını da Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağış yapacağını anlattı. Teoman'ın davranışı karşısında çok mutlu olduğunu söyleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise ünlü şarkıcıya teşekkür etti.

Şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Teoman, verdiği bir röportajda söyledikleriyle çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı röportajında vasiyetini açıkladı. Türk rock müziğinin sevilen ismi Teoman, "Birikimlerimin dörtte biri, Çocuk Esirgeme Kurumu'na gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da ünlü şarkıcının düşüncesinden etkilenerek X hesabı üzerinden Teoman'a teşekkür etti.

haber-ankara-1280720-2024-06-25t105159-182.jpg

"BU KIYMETLİ KARAR NEDENİYLE KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bakan Göktaş, X hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın, mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklarımıza bağışlayacağını ifade etmesinden büyük bir mutluluk duydum. Hepimize emanet olan, ikbalimiz, istikbalimiz, en kıymetlilerimiz yavrularımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına atılan her türlü adım büyük bir takdiri hak ediyor. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu kıymetli karar nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum."

57 yaşındaki Teoman'ın bu düşüncesi ise sosyal medyada çok konuşuldu. Teoman'ın Çocuk Esirgeme Kurumu'na mirasından bağışlayacağını söylemesi, vatandaşların takdirini topladı.