Tevekkeli mi galatimeshur mu? KPSS 2022 sınavı Galatımeşhur sorusunun doğru yanıtı ne?

KPSS 2022 sınavı soruları arasında yer alan Galatımeşhur sorusunun doğru yanıtı ne, Tevekkeli mi galatimeshur mu? olacaktı?
Tevekkeli mi galatimeshur mu? KPSS 2022 sınavı Galatımeşhur sorusunun doğru yanıtı ne?

Benzer soru iddiaları ile gündemi sallayana ve büyük yankı uyandıran 2022 KPSS lisans sınavı iptal edilmişti. İptal edilen sınav 18 Eylül 2022 tarihi itibari ile yenilenirken sınavda çıkan sorular büyük yankı uyandırdı. 

Sınavda çıkan soruların bir önceki sınava göre daha zor olduğunu savunan adaylar sınav sonrasında soruların doğru yanıtlarını bulmakta zorlandılar. Gündeme gelen ve yanıtı en çok aranan sorulardan biri de Galatımeşhur sorusu olarak öne çıktı. 

GALATIMESHUR NE DEMEK, TEVEKKELİ Mİ OLACAKTI?

Bir önceki sınavın iptal edilmesi nedeniyle bugün bir kere daha tekrarlanan KPSS sınavı ile adaylar en yüksek puanı almak için ter dökerken çıkan sorular ise adayların tepkisini çekti. Adaylar pek çok soruda şıklar arasında yanıt vermekte zorlanırken bu sorulardan biride Galatımeşhur şıkkının içerisinde yer aldığı soru olmuştu. 

Adaylar bu soruda iki şık arasında kalırken Tevekkeli ve Galatımeşhur şıkları arasında kalarak bu şıklar arasından Galatımeşhur şıkkını işaretleyen adaylar doğru yanıtı vererek bu sorudan puan almaya hak kazandılar. Ne yazık ki diğer şıkları işaretleyen adaylar bu sorudan puan alamadılar.