Threads ilk günden 30 milyona ulaştı! Twitter'dan yeni adım geldi

Twitter'a rakip olarak doğan Instagram Threads bir günde 30 milyon kullanıcıya ulaştı. Twitter yeni kararını duyurdu.
Threads ilk günden 30 milyona ulaştı! Twitter'dan yeni adım geldi

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından Twitter için pek çok yeni karar açıklanmıştı. Açıklanan bu kararların ardından Twitter'a rakip olarak Instagram Threads duyuruldu. Yapılan duyuruda ''Threads ile tanışın, sohbet için açık ve dostane bir halka açık alan. Vizyonumuz Instagram'ın en iyi kısımlarını almak ve metinler, fikirler ve aklınızdan geçenleri tartışmak için yeni bir deneyim yaratmak.

Bence dünyanın bu tür dostane bir topluluğa ihtiyacı var ve ilk günden beri Threads'in bir parçası olan hepinize minnettarım. Threads şu anda app store'da.'' şeklinde yapılan açıklamaların ardından pek çok kullanıcı uygulamayı telefonuna indirmeye başladı.

BİR GÜNDE 30 MİLYON KULLANICIYA ULAŞILDI!

Gelen son bilgilere göre oldukça iyi bir başarı elde edilen Instagram Threads, bir günde 30 milyon kadar kullanıcıya ulaştı. Bu başarı gündem olurken Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uygulamayı indiren kişilere teşekkürlerini iletti.

TWITTER GERİ ADIM ATTI!

Tüm bunların yanı sıra kullanıcılar tarafından eksi olarak yorumlanan özellik Twitter tarafından geri çekildi. Daha önce yapılan açıklamalarda doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar günde 300 tweet görüntüleyebileceği öğrenilmişti.

Bu karar son derece dikkat çekerken yapılan son açıklama ile birlikte bu kararın geri çekildiği ifade edildi. Alınan bu son kararın Twitter kullanıcılarını nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.