THY duyurdu! Deprem bölgesindeki her 1000 aileden bir kişi işe alınacak

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen asrın felaketi olarak adlandırılan ve 10 ili kötü etkileyen deprem sonrasında kurtarma çalışmaları hala sürüyor. THY deprem bölgesindeki 1000 aileden bir kişinin işe alınacağını duyurdu.
THY duyurdu! Deprem bölgesindeki her 1000 aileden bir kişi işe alınacak

THY duyurdu! Deprem bölgesindeki her 1000 aileden bir kişi işe alınacak: Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgesinde bulunan 1000 aileden birer kişiyi işe alacağını duyurdu. Yaklaşık 10 gün önce gerçekleşen ve 10 ili etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında birçok vatandaşımız evsiz kaldı. Binlerce kişi ise hayatını kaybetti.

Yaşanan bu felaketten sonra depremzede vatandaşlarımız için birçok yardım yapıldı ve barınma sağlandı. Türk Hava Yolları da deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Deprem bölgesindeki 1000 aileden birer kişinin işe alınacağını duyurdu. 

DEPREM BÖLGESİNDEKİ 1000 AİLEDEN BİRER KİŞİYE İŞ İMKANI

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgedeki 1000 aileden birer kişiye THY ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sunulacağını duyurdu. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat tarafından verilen bu güzel haber ile vatandaşlarımıza bir nebze de olsa iş imkanı sunulacak.