Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, kaç yaşında, Nazmi Arıkan cinayetiyle bağlantısı ne?

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker' cinayeti sonrasında Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya katil zanlısı olarak gözaltına alındı. Ufuk Akçekaya kimdir?
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, kaç yaşında, Nazmi Arıkan cinayetiyle bağlantısı ne?

Türkiye günlerdir Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetiyle çalkalanıyor. Çiftlik evinde onlarca kez bıçaklanmış olarak bulunan iki ismin katili aranırken, bu gelişmenin ardından cinayetle ilgili Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya gözaltına alındı. Haberin yayılmasıyla internette en çok araştırılanlardan biri Ufuk Akçekaya kimdir, kaç yaşında gibi sorular oldu.

Nazmi Arıkan ve şoförünü kim öldürdü?

Sabah’ın haberine göre, Nazmi Arıkan ve şoförünün öldürüldüğü olayda, olay yerinden ve Gelibolu merkezde incelenen kamera görüntülerinde bir kişinin otobüsle geldiği ve köye gittiği belirlendi. Polis ekiplerinin titiz çalışması ile bu kişinin Tokatspor kulübü başkanı ve aynı zamanda eğitim kurumları sahibi olan Ufuk Akçekaya’nın olduğu belirlendi. İki ismin daha önceden para mevzusu nedeniyle husumetli olduğu ve iddialara göre aralarında ‘bıçaklanma’ olayı geçtiği ifade edildi.

Kamera görüntüleri ardından Ufuk Akçekaya’nın adresi tespit edildi ve Çanakkale Başsavcılığı’nın talimatıyla kıskıvrak yakalandı.

Özel okul ve kurs işletmecisi olan Ufuk Akçekaya’nın jandarmada işlemleri devam ediyor. Cinayete kurban giden Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker’in cenazeleri ise Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’nden alınarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Ufuk Akçekaya kimdir, kaç yaşında?

Nazmi Arıkan cinayeti kapsamında gözaltına alınan ve katil zanlısı olan Ufuk Akçekaya’nın Tokatspor Başkanı olduğu biliniyor. Aynı zamanda Akçekaya’nın özel okul ve kurs işletmecisi olduğu da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Ufuk Akçekaya’nın yaşı ve özel hayatına ilişkin internette başka bir bilgi bulunmuyor.