Transfer resmen gerçekleşti! Arda Güler Real Madrid'de

Dün Real Madrid tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte Arda Güler'in transferinin gerçekleştiği onaylanmıştı. Bugün ise imzalar atıldı.
Transfer resmen gerçekleşti! Arda Güler Real Madrid'de

Yılın transferi gerçekleşti! Ali Koç tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile birlikte Arda Güler'in Fenerbahçe'de kalmayacağı açıklanmıştı. Yapılan bu açıklamaların ardından ise transfer haberleri gündem oldu. Güler'in kariyerine hangi takımda devam edeceği merak edilirken bomba transfer haberini Real Madrid duyurdu. Sosyal medyadan yaptığı Türkçe paylaşım ile Arda Güler'in fotoğrafını paylaşan Real Madrid, transferin yapılacağını açıkladı.

İMZALAR ATILDI!

Bugün ise gelen yeni fotoğraf ile transferin resmen onaylandığı ifade edilerek Güler'in giydiği forma paylaşıldı.

Sosyal medyadan videolu paylaşım ile Arda Güler'in transfer haberinin yayımlanmasının ardından imza töreninde Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in transferini "Asla unutma ki Real Madrid'e bir kere gelenlerin kalbinde hep Real Madrid kalır. Milyonlarca Madridista, seni artık ailenin bir parçası olarak görüyor. Her zaman destekleneceksin. Bu sana çok büyük bir sorumluluk getirecek. Herkesin hedefindeki kişisin. Hayatın buna göre şekillenecek. Tüm çocuklar, seni izleyecekler. Evine hoş geldin. Real Madrid'e hoş geldin Arda." şeklinde yapılan açıklamalar ile değerlendirdi.

screenshot-22.png

TÜRKİYE'NİN GURURUSUN!

Perez tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise "18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız. Burada büyüyeceksin. Sadece futbol olarak değil, kişilik olarak da büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız. Asla şunu unutma; seni daima ailen destekleyecek, onlar için de çok duygusal bir gün. Çocukları, hayalini gerçekleştirdi. Arda, sen Türkiye'nin de gururusun" diyerek Güler'in kariyerinin ileriki sürecini de değerlendirmiş oldu.

screenshot-23.png

Arda Güler ise transfer esnasında bugünün hayatının en özel günü olduğunu ifade ederek "Bugün benim hayatımın en özel günü. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Real Madrid'in efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak çok büyük bir gurur." şeklinde ifadeler ile yaşadığı gurur ve mutluluğu paylaştı.

30 MİLYON EURO İLE TRANSFER OLDU!

24 Numaralı formayı giyecek olan Arda Güler için Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." ifadeleri ile transferin bedeli de paylaşılmış oldu.