Trilyonluk miras kavgası başına bela oldu! İbrahim Tatlıses'e mahkemeden ret şoku

Sahip olduğu mal varlığı Türkiye'nin emlak zenginleri arasında yer alan İbrahim Tatlıses oğlu ile yaşadığı anlaşmazlık nedeni ile magazin basınında gündem olmaya devam ediyor.
Trilyonluk miras kavgası başına bela oldu! İbrahim Tatlıses'e mahkemeden ret şoku

Türkiye'nin emlak zengini ünlüleri arasında yer alan İbrahim Tatlıses son dönemde büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve ilk eşi Adalet Sara ile yaşadığı polemik ile gündemdeki yerini koruyor. Uzun süredir büyük oğlu ile arasının açık olduğu bilinen İbrahim Tatlıses son olarak babalar gününde yaşanan olaylar nedeniyle gündeme gelmişti. 

Babalar gününde ilk eşi Adalet Sara'nın sosyal medyada yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düşmüş, İbrahim Tatlıses için paylaşıldığı iddia edilen sözler büyük yankı uyandırmıştı. Adalet Sara "Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun; Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin…" sözleri ile başlayan açıklaması ile gündem yaratmıştı. 

İBRAHİM TATLISES'TEN OĞLUNA AĞIR SUÇLAMA: VARIMI YOĞUMU VERDİM, KURTULAMADIM! 

Bunun üzerine İbrahim Tatlıses özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmış ve çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı. Tatlıses oğlunun 7 dükkanını batırdığını iddia etmişti. O tarihteki açıklamalar için haberimizi okuyabilirsiniz...

 İbrahim Tatlıses daha sonrasında ise tüm servetini hayatında olan Gülçin Karakaya'ya bırakacağını söyleyerek büyük yankı uyandırmıştı. 

 İBRAHİM TATLISES'İN SERVETİ BAŞINA BELA OLDU! MAHKEMEDEN NE KARAR ÇIKTI?

Süreçte oğlu ile karşılıklı olarak davalar açan İbrahim Tatlıses kendisine vasi atanmasını isteyen oğluna karşı açtığı koruma korunma talebi davasında karar çıktı. Mahkeme oğluna karşı korunma talebinde bulanan İbrahim Tatlıses hakkında mahkeme olayın maddi çekişmeler ve magazin kaynaklı olduğunu belirterek bu talebi reddetti. 

İbrahim Tatlıses'in serveti ve mal varlığı ne kadar?

 İbrahim Tatlıses'in mahkeme kararı sonrası vereceği yanıt ise merak konusu oldu...