Tüm öğrencilere karne hediyesi İş Bankası'ndan geldi! Herkes başvuru yapabilir

2022-2023 eğitim öğretim döneminin sona ermesinin ardından İş Bankası, karnesini alan öğrenciler için karne hediyesi kampanyasını duyurdu.
Tüm öğrencilere karne hediyesi İş Bankası'ndan geldi! Herkes başvuru yapabilir

Milyonlarca öğrencinin büyük bir heyecan ile beklediği gün geldi. Eğitim dönemlerini tamamlayan öğrenciler sonunda karnelerini alarak büyük bir sevinç yaşadı. İş Bankası tarafından ise karnelerine kavuşan öğrenciler için yeni bir kampanyanın düzenlendiği öğrenildi. Yapılan bu kampanya ile birlikte öğrencilerin karnelerini bankaya götürmeleri halinde hediye verileceği öğrenildi.

KARNEYİ ALAN İŞ BANKASI'NA KOŞSUN!

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de karne hediyesi kapsamında hediye verileceğini ifade eden İş Bankası, yaptığı duyuruda, "Ne mutlu bize ki kampanyamızı bu yıl 16. kez gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız geleceğe en iyi şekilde ancak dünü, bugünü ve yarını iyi okuyarak hazırlanabilirler. Biz de uzun süredir yürüttüğümüz kampanyamızla çocuklarımızın, kaliteli ve iyi bir eğitimin ayrılmaz parçası olan kitaplara yaşamlarında daha çok yer açmalarını sağlamak, daha çok çocuğumuzu kitaplarla buluşturmak istiyoruz Çocuklarımızın okuyan ve sorgulayan bireyler olarak yetişmesi, nitelikli kitaplarla buluşturulması ve eğitimde fırsat eşitliğinin yaratılmasına katkı sağlanması amaçlarıyla 2007-2008 öğretim yılı sona ererken “Karneni Göster, Kitabını Al” adıyla bugüne kadarki en büyük kitap kampanyalarından birisi Bankamız tarafından hayata geçirildi." şeklinde ifadeler ile kampanyayı duyurdu.

HANGİ KİTAP HEDİYE EDİLECEK?

Her sene değişiklik gösteren kitabın bu sene hangisi olduğu merak konusu olmuşken konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, "Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor kitabının içeriğinin oluşturulmasına katkı sağlayan sevgili Darüşşafakalı öğrencilere ve kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Hepimiz için son derece anlamlı bir yılda çocuklarımızı özel bir eserle buluşturduk. 2024 yılında da Bankamızın 100. yaşını kutlayacağız. Heyecanını şimdiden yaşamaya başladığımız 100. yılımızda yine güzel bir eserle mutluluğumuzu paylaşmayı arzu ediyoruz" şeklindeki ifadeler ile bu sene hangi kitabın verileceğini açıkladı.

HEDİYE KİTAP NEREDEN, NASIL ALINIR?

İş Bankası tarafından yapılan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre kişilerin bu kampanyadan direkt İş Bankası şubelerine giderek faydalanabileceği öğrenildi. Şubeye gidecek durumu olmayan ya da istemeyen kişiler için ise Kumbara Dergisi portalı ve Kumbara Dergisi mobil uygulaması üzerinden işlemleri tamamlama imkanı sunuldu.