Tunç Soyer Öğrencilere Müjdeyi Verdi! Üniversitelerde Ücretsiz Dağıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üniversite öğrencilerine her akşam ücretsiz sıcak yemek dağıtılacağını duyurdu.
Tunç Soyer Öğrencilere Müjdeyi Verdi! Üniversitelerde Ücretsiz Dağıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gerçekleştirdiği projeler ile üniversiteli öğrencilerin elinden tutmaya devam ediyor. Son dönemde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle özellikle üniversiteli gençler maddi sorunlar yaşamaya başladı.

Her şeyin fiyatının artması üniversitelerdeki yemek tarifesini de değiştirdi. Ailesinden uzak eğitimini sürdürmeye çalışan üniversiteliler, yemek konusunda problem yaşamaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile üniversiteli gençlerin yüzünü güldürdü.

Ücretsiz Dağıtım Başladı!

Tunç Soyer paylaşımında, ekonomik krizden etkilenen üniversiteli öğrencilere ücretsiz akşam yemeği dağıtılacağını belirtti. Şu an yalnızca Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde başlayan ücretsiz yemek dağıtımı, ilerleyen süreçte diğer üniversitelerde de uygulanmaya başlayacak.

Tunç Soyer'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Tunç Soyer Öğrencilere Müjdeyi Verdi! Üniversitelerde Ücretsiz Dağıtılacak!

Tunç Soyer'in ücretsiz yemek paylaşımı üniversite öğrencileri tarafından sevinçle karşılandı. Öğrenciler, belediyenin sağladığı bu hizmet için Tunç Soyer'e teşekkürlerini iletti.

Ücretsiz Yemek Nerede Dağıtılacak?

Aşevleri Şube Müdürlüğü öğrencilerin ücretsiz sıcak yemek yiyebilmesi için haftaiçi her gün 17.00 - 19.00 saatleri arasında yemek dağıtmaya başladı. Yemek dağıtımı Ege Üniversitesi Kampüs içerisindeki metro istasyonu ve Dokuz Eylül Üniversitei Tınaztepe Yerleşkesi karşısındaki Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin önündu yer alan iki noktada sunulacak.

Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sabah saatlerinde 6 noktada birden ücretsiz çorba dağıtımı yapılıyor.