Turkcell çöktü mü 2022 son dakika neden arama yapılamıyor telefon çekmiyor?

Bugün WhatsApp erişim sorunu yaşayan cep telefonu kullanıcıları bu seferde Turkcell erişim sorunu nedeniyle şikayetçi oldu. Turkcell çöktü mü, neden çekmiyor, erişim sorunu var mı?
Turkcell çöktü mü 2022 son dakika neden arama yapılamıyor telefon çekmiyor?

Türkiye'nin ilk ve en büyük cep telefonu operatörleri arasında yer alan Turkcell müşterileri erişim sorunu yaşadıkları gerekçesi ile şikayetçi oldular. Bugün sabah saatlerinde WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunu ile sıkıntılı anlar geçiren vatandaşlar bu seferde Turkcell çöktü mü, neden çekmiyor? sorusunun yanıtını aramaya başladılar. 

Turkcell cep telefonu olan kişilerin büyük bir bölümü arama yapamadıkları ve kendilerini arayan kişilerin ulaşamadıklarını belirterek konuya çözüm bulunmasını talep ettiler. Turkcell müşteri hizmetlerine gelen şikayetler üzerine çalışmalara başlarken sorunun genel mi olduğu ve tüm cep telefonu müşterilerini etkileyip etkilemediği konusunda ise bir bilgi verilmedi. 

TURKCELL ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN ÇEKMİYOR?

Turkcell müşteri hizmetleri çalışmaların başladığını belirtirken gelen şikayetleri incelediklerini dile getirirken pek çok kişinin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ile mağdur olduklarını dile getirdikleri görüldü. Konu hakkındaki gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz...