Türkiye Ona Ağlıyor! Ekrem Karakaya Kimdir, Kaç Yaşındaydı, Nasıl Öldü?

Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı bir kişi tarafından saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Ekrem Karakaya kimdir, kaç yaşındaydı, neden ve nasıl öldü?
Türkiye Ona Ağlıyor! Ekrem Karakaya Kimdir, Kaç Yaşındaydı, Nasıl Öldü?

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, 39 yaşındaki H.M.A tarafından poliklinikte vurularak öldürüldü. Saldırgan aynı silah ile kafasına sıktı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırganın 1 ay önce ölen annesinin ölümünde doktor Karakaya'yı sorumlu tuttuğu öğrenildi. Olay 14.20 sıralarında Karatay ilçesinde bulunan Konya Şehir Hastanesi'nde yaşandı.

Poliklinikte muayene yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, odaya giren ve Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen saldırgan tarafından silah ile vuruldu. Saldırgan aynı silahla başına ateş etti ve intihar girişiminde bulundu. Şüpheliye ve doktora ilk müdahale hastane personeli tarafından yapıldı.  Dr. Karakaya ve şüpheli yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısının bir ay önce anjiyo olan annesini kaybettiği, annesinin ölümünden de doktor Ekrem Karakaya'yı sorumlu tuttuğu bu nedenle doktor Karakaya'ya saldırdığı iddia edildi.

Türkiye Ona Ağlıyor! Ekrem Karakaya Kimdir, Kaç Yaşındaydı, Nasıl Öldü?

EKREM KARAKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya 47 yaşındaydı ve 7 ile 8 yaşlarında iki kızı vardı. Doktor Karakaya Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapıyordu. Anjiyo olan bir kadın hastanın oğlu H.M.A annesinin ölümünden doktoru sorumlu tuttu ve peşini bırakmadı. Annesinin ölümünün üzerinden 1 ay geçtikten sonra tabanca ile geldiği hastanede doktor Ekrem Karakaya'yı başından vurarak öldürdü. Saldırganın Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Zanlının belinden rahatsız ettiğini söyleyerek izin alıp saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.