Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen'in ifadesi ortaya çıktı!

İmam hatip liseliler hakkında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen tutuklandı. Gülşen’in hakkında suçlama karşısında verdiği ifade ortaya çıktı.
Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen'in ifadesi ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Gülşen hakkında bir konseri sırasında imam hatip liseliler hakkında sarf ettiği sözler ile alakalı olarak “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” iddiası ile soruşturma başlatıldı. Bugün gözaltına alınan Gülşen ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Gülşen hakkında mahkemeden tutuklama kararı çıktı.

GÜLŞEN'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Gülşen hakkında tutuklama kararı verilirken ünlü şarkıcının olaya dair verdiği ifadenin ayrıntıları da ortaya çıktı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Gülşen, grubunda müzisyen olarak bulunan bir arkadaşının lakabının “imam” olduğunu söyledi. Arkadaşı ile aralarında geçen bir konuşmanın medyaya yansıdığını belirten Gülşen suç işleme kastının olmadığı şeklinde ifade verdi.

ARKADAŞIMIZIN LAKABI İMAM!

Gülşen’in vermiş olduğu ifadede, “Ben 25 yıllık sanatçıyım. Bir müzisyen grubumuz var. Kadromuzda klavye müzisyeni olarak çalışan Miraç isimli arkadaşımın lakabı imamdır. Arkadaşlarla biz kendi aramızda aptal, salak, sapık şeklinde şakalaşırız. Tamamen bir talihsizlik olarak bu iki kelime yan yana gelmiştir. Arkadaşımız da imam hatipte okumamıştır. Grubumuzda bulunan tüm arkadaşlarımızın bir lakabı vardır.” dedi.

Yapılan konuşmanın konserin hangi aşamasında olduğunu hatırlamadığını söyleyen Gülşen, “Muhtemelen bir şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Ben orkestrama hitaben “beni seyircilerin arasında omuzunuzda taşıyın” dememe karşılık olarak orkestradaki arkadaşlar da “seni imam taşısın” dediler. Bahse geçen konuşmada bu sırada gerçekleşmiştir. Bu konuşma benim konsere katılanlara veya medyaya yönelik yaptığım bir konuşma değildir. Ben ülkesini seven, kimseyi ötekileştirmeyen bir sanatçıyım” dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ!

Görüntülerin masum bir amaçla servis edilmediğini söyleyen Gülşen, “Aylar öncesinde olan bir görüntünün aylar sonrasında kim tarafından servis edildiğini bilmiyorum ama provokatif bir amaçla servis edildiğini düşünüyorum. Ben imam hatiplileri veya ülkemizin bir kısmını kötülemek amacıyla bir konuşma yapmadım. Ülkemizin tüm değerlerine saygılıyım. Kesinlikle suçlamaları kabul etmiyorum. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmesini talep ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkında tutuklama kararı verilen şarkıcı Gülşen İstanbul Bakırköy kapalı Kadın Cezaevi’ne görtürüldü.