Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Son Dakika: Twitter'da erişim sorunu mu var 2022?

Dün instagram da yaşanan erişim sorunu sonrasında 6 Temmuz 2022 tarihinde bu seferde twitter erişim sorunu yaşıyor. Twitter çöktü mü, neden tweet atılmıyor?
Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Son Dakika: Twitter'da erişim sorunu mu var 2022?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Twitter erişim sorunu yaşıyor. 6 Temmuz 2022 tarihinde an itibari ile sosyal medya kullanıcıları hesaplarına giriş yapmakta ve tweet atmakta sorunlar yaşadıklarını belirtiyorlar. 

Hatırlanacağı üzere dünde bir diğer sosyal medya platformu instagram uzun süre erişim sorunu yaşamış, pek çok kişi hem hesaplarına girişte hem de paylaşım yapmakta zorlanmıştı. Bugünde benzer bir sorun diğer sosyal medya devi twitter da yaşandı. 

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, ERİŞİM SORUNU MU VAR, NEDEN GİRİLMİYOR, TWEET ATILMIYOR?

Sosyal medya uygulamalarında yaşanan erişim sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Dün uzun bir süre boyunca instagram kullanıcıların hesaplarına girmekte sorun yaşarken bugün benzer bir sorunu twitter kullanıcıları yaşadı. Hem dünyanın hem de Türkiye'nin en çok kullanılan sosyal medya uygulamasında yaşanan erişim sorunu ile pek çok kişi paylaşım yapamadığını ifade etti.  

Bazı kişiler hesaplarına girmek isterken sorun yaşarken hesabı açık olan kişiler ise paylaşım yapamadıklarını dile getirdi. Sorunun dünya genelinde mi yaşanan bir sorun olduğu yoksa Türkiye'de ki kullanıcıların mı mağduriyet yaşadığı konusunda ise henüz bir açıklama gelmedi. 

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Son Dakika: Twitter'da erişim sorunu mu var 2022?

Twitter üzerinden paylaşım yapmakta ve erişimde sorun yaşayan kullanıcılar bu sefer seslerini diğer sosyal medya uygulamaları olan instagram ve facebook üzerinden duyurmaya çalıştı. Konu hakkında ise twitter platformu üzerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Konu hakkında yapılan açıklamalar ile son dakika gelişmelerini aktaracağız...