Twitter çöktü mü, neden girilemiyor, 9 Ağustos Twitter erişim sorunu nedir, ne zaman düzelecek?

Sosyal medya platformu Twitter çöktü mü? Twitter’a neden girilemiyor? Twitter erişim sorunu mu var? Twitter ne zaman düzelecek? Twitter erişim sorunu nedeni nedir, açıklama yapıldı mı?
Twitter çöktü mü, neden girilemiyor, 9 Ağustos Twitter erişim sorunu nedir, ne zaman düzelecek?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter için erişim sorunu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çok sayıda Twitter kullanıcısı bu sosyal medya platformuna giriş yapamıyorlar. Giriş yapabilen az sayıda kullanıcı ise akışın güncellenmemesi nedeniyle sorun yaşıyor. Peki Twitter çöktü mü? Twitter’a niye girilmiyor? Twitter erişim sorununun nedeni ne?

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter platformunun erişiminde anlık sıkıntılar yaşanıyor. Bundan dolayı bazı kullanıcılar çok ağır bir şekilde Twitter’a girebilirken bazı kullanıcılar ise bu sosyal medya platformuna hiç giriş yapamıyorlar. Erişim sorunu yaşayan Twitter’ın bu anlamda çöktüğü tahmin ediliyor. Kullanıcıların şikayetleri ise Twitter yönetimini panikletmeye yetti.

TWİTTER’A NEDEN GİRİLEMİYOR?

Twitter’a neden girilemediği konusunda tatmin edici resmi ve gayriresmi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu erişim sorununun kaynağının ne olduğu henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Twitter yönetiminin bu konuda kısa bir süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor. Ancak bu erişim sorununa dair iddialar ortaya atılmaya başlandı. Twitter'ın sunucularının saldırıya uğramış olabileceği bildirilirken sistemsel bir sorun yaşanmış olabileceği iddiaları üzerinde de duruluyor. 

TWİTTER NE ZAMAN DÜZELECEK?

Twitter erişim sorununun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Bu konuda Twitter'ın teknik ekibinin yoğun bir çalışmaya başladığı ve sorunun ana kaynağının tespit edilmeye çalışıldığı bildirildi. Bu çalışma nihayetlendikten sonra Twitter erişim sorunu ortadan kalkacak. Bunun da çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi Twitter'a girişlerin eskisi gibi kolay bir şekilde yapılması bekleniyor.